wilku95 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 poszukuje czołgu do zarabiania i żeby był dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePro Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Jedyny mądry wybór to poczekanie na promocję 50% i zakup pztki s http://worldoftanks.eu/encyclopedia/vehicles/germany/pziv_schmalturm/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku95 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 chyba za premium na 30d ale czy sie to oplaca??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomanek Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 konto premium się najbardziej opłaca pzIVs bez premium to tak 15-20k średno a z premium t i kv-1 zarabia też mniej więcej tyle ale premium działa na wszystkie czołgi więc bardziej się opłaca i więcej exp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku95 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 no chyba ze Matilda IV i premium ?? i czy grał ktoś matilda czy fajnie się zarabia i czy przyjemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomanek Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 słaba do kasy ja grałem 1000 bitew kv-1 co jakiś czas premke brałem i jest pro do kasy i fajna przyjemnośc z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saaq Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 105 leFH18B2. Jedyne co moge polecić, jeżeli lubisz grać artą, a właściwie to TD'kiem. Niedość, że teraz kosztuje 750 golda! Sam ją kupuje Strzela co ok 7-8 sekund (dobrze zrobiona), ma 60pancerza (III a nawet IV tiery nie mogą jej czasem przebić. Dmg zależy jak ustawi się pocisk względem czołgu przeciwnika. Czasem za 40, czasem za 400. Zarobki ma także niezłe jak na IV tier. Pozatym przynosi wiele radości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku95 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 kupiłem premke na 30d wole nabić sobie doświadczenie bo niestety mam słabe czołgi 4 i 3 tier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.