Palmer Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Wczoraj grałem sobie w lola i nagle coś mi sie zacieło.Po chwili wyskoczył niebieski ekran z napisami ,a ja nie wiedziałem co to nawet jest.Dowiedziałem się ,że to jest bluescreen. Szukałem na internecie jak to naprawić i znalazłem program do sprawdzenia co to za bluescreen.Po zainstalowaniu go znalazło mi jeden problem :http://scr.hu/0wtl/oj2jd. Główny problem jest z C:\WINDOWS\system32\ntoskrnl.exe. Dodam że mam słaby komputer i windows XP.Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Momba Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Bluescreen, to złe sterwoniki lub problem ze sprzętem, coś z tego siadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palmer Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 A wiesz jak to naprawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BojLeRv15 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Też tak jeden raz miałem. Wystarczy przeciścić pamięci ram i ogólnie komputer. Wgrać nowe sterowniki do kart graficznych itd. Powinno zadziałać. Miłego grzebania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popielnik Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 0x000000c2 to najczęściej coś z pamięcią przetestuj ram memtestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palmer Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Właśnie niedawno komputer był czyszczony cały ... a co to ten memtest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz. Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 program do testowania ramu. pobierz go z neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palmer Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Pobrałem ale nie wiem jak tego użyć,pomoż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz. Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 ~źródło programosy takie okienko masz, prawda? w pole do wpisywania wpisujesz swój ram. np jeśli masz 1gb wpisujesz - 1024 jak 2gb ramu to 2048 itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namegar Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Cały czas mam http://scr.hu/0wtl/z6rq8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palmer Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Włączyłem i nic sie nie dzieje,pisze wciągle 0.0% i 0 errors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namegar Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.