Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexodia  

307 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze Nexodia.eu ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Gdzie są metale lub zwój błogosławieństwa, na ss'ach ich nie widać.

2. Bez zielonych rosek PVP przeciwko BM będzie z góry przesądzone.

3. FMS z bossów oraz bossów w M1 (Scorfa Lykos Bera ) - 300 osób będzie biegało za bossami w m1 ok. 3h żebyśmy FMS'a wydropili. Dodajcie te bronie do handlarzy.

4. Po 20 dodań oraz zmianek - świetnie będzie się zmieniało bony, co minute trzeba kupować znowu zmianki - zwiększcie tą ilość do 200.

To jest medium? Póki co nie zagram.

HAHAHAHAHAH

Śmieszny jesteś człowieku ... może najlepiej jeszcze dać ci prosto do EQ przedmioty z max lvl?.....

Jak nie pasuje to wypad na coś innego ...

The jako GA? xD Twierdzę że dadzą radę go utrzymać tylko niech po starcie jeszcze się nim interesują :D

Opublikowano

ZROBCIE LAUNCHERA LUB Serverinfo.py

Już chcesz grać na kamerze? Tylko na tyle Cię stać? Nic bez kamermoda nie osiągniesz?

Pytanie do administracji serwera - Zwój powrotu statusu (zmiana np mental na body) będzie dostępne? Jeżeli tak to gra czy IS? :>

Opublikowano

Już chcesz grać na kamerze? Tylko na tyle Cię stać? Nic bez kamermoda nie osiągniesz?

Pytanie do administracji serwera - Zwój powrotu statusu (zmiana np mental na body) będzie dostępne? Jeżeli tak to gra czy IS? :>

chlopcze jakis problem? zapraszam na ts, skype ,vt,mumble :) . a po 2 nie mam szybkiego internetu zeby clienta pobrac wiec sie chlopcze za przeproszeniem odpierdol :)

Opublikowano

Z tego co rozmawiałem z adminem, to o 20 start i o tej też będzie client, ale z reguły, że są ludzie ze słabszym netem, zostanie wrzucona paczka gdzieś tak ok 120mb.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Client według mnie powinien być ok. 19 żeby kazdy sciągnał i o 20 wbił, bo skoro o 20 bedzie start to 2/4 serwera wbije po 20 minutach czyli o 20:20 ..

pryzmat.jpg
Opublikowano

Macie już dostępną paczkę na stronie głównej dzięki której możecie dostać się na serwer .

Jak dostać się na serwer skoro na stronie jest napisane, że offline, a podczas logowania błąd. Serwer jeszcze nie wystartował zapewne więc pisz dokładniejsze informacje typu "dzięki któremu można dostać się na serwer (po starcie)" nie wprowadzaj ludzi w błąd ;) Start około 20 tak jak zapowiadacie clienta?

Opublikowano

Jak dostać się na serwer skoro na stronie jest napisane, że offline, a podczas logowania błąd. Serwer jeszcze nie wystartował zapewne więc pisz dokładniejsze informacje typu "dzięki któremu można dostać się na serwer (po starcie)" nie wprowadzaj ludzi w błąd ;) Start około 20 tak jak zapowiadacie clienta?

Ale się czepiasz słówek ...

2YX6eTo.png

Opublikowano

sztabki yang w IS, pozdro :)

O ile znów gadałem z Nexodia.eu, to przedmioty testowe, które przy starcie mają zostać usunięte.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Super serv do kiedy nie zobaczylem is , eq yangi wgl mounty 50% expa wgl Nie zagram ^^

Chyba nie doczytałeś tego co napisałem. Info od Admina - to itemy tymczasowe!

1367133050-U891712.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...