Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siemanko co dokupic

Patus12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu spróbowałbym sprzedac wszystko i kupić coś takiego

jakiś intel dual za ok 30-40zł

płyta lga775 może być używana za ok 60-70zł

ram 2gb ddr2 za ok 50-60zł

zasilacz moim zdaniem pod ten sprzęt wystarczy jakis tani 350-450wat za ok. 50-60zł

karta graficzna Radeon hd 2600/2900 ewentualnie 3000+ (ja na swojej starej 2600pro z dualem spokojnie ogarniałem z 5 metków;)

Taki zestaw do metina napewno starczy i tanio cie wyjdzie, ale pod nowe gry to nic tu nie zdziałasz ;/

A tak przy okazji to mam na sprzedaż niektóre komponenty wystarczające pod metina napisz pw jak coś. ;D

Tylko ten mój zestaw jest za 300 niecałe jak coś ;d

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Polecam złożyć sobie samemu komputer a nie kupywać gotowca z allegro (dlaczego? z tym na PW ).Oczywiście opłaca ci się bardziej złożyć nowy bo z tego i tak z tego kompa nic nie da się zrobić (dać się da ale i tak by z tego kompa może 1 rzecz by została)

+ Polecam kupić lepszy zasilacz bo na tym nie polecam oszczędzać :)

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...