gracmenos Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Nie wiem jak uzywac tego monterspawnera swinia sie kręci i nic pomozecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Niedaleko spawnera powinny Ci się świnie pojawiać, bo o to chodzi z spawnerami - spawnują zwierzęta, moby. surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANTY-JA Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Spawner powinien byc na trawie licze na like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracmenos Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ale ona nie chce sie zaspawnowac jak ja zaspawnowac? Dzikeki nie wiedzałem twojego posta wczescniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Sama się spawnuje, ale dla świń musi być trawa obok. surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracmenos Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Aha dokoła musi byś trawa?(dokoło spawnera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Aha dokoła musi byś trawa?(dokoło spawnera) Tak. surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracmenos Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dzieki pozdrawiam zapraszam do znajomych i dam 5 gwiazdek A jak zrobić spawnera do krów albo czegos innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterPoniacz Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Użyj MCEdita , TMI , NEI Podrawiam Trixie Pomogłem? Daj like blyat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BFH Polska Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Użyj MCEdita. Z tego, co pamiętam, dodając Too Many Items, będziesz miał wiele spawnerów - wybierzesz sobie ten, który cię interesuje. Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE BFH Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taukendbmu Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 jesli uzywasz pluginu essentials, komenda: /spawner <nazwa moba> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracmenos Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 A jak sie rozwali spawnera swin lub krów(już mam ) to on sie rozwali czy to eq sie przeniesie w całości i bedzie mozna go postawic gdzie indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_mast Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 A jak sie rozwali spawnera swin lub krów(już mam ) to on sie rozwali czy to eq sie przeniesie w całości i bedzie mozna go postawic gdzie indziej? Na survivalu gdy niszczysz to po prostu znika, nie da się przenieść. "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."~Albert Einstein Poprawna instalacja Minecraft Forge na pirckim kliencie: http://www.mpcforum.pl/topic/893062-tut-poprawnia-instalacja-minecraft-forge-na-pirackim-kliencie/#entry6716179 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterPoniacz Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Na survivalu gdy niszczysz to po prostu znika, nie da się przenieść. Nie zapomnij że dostajesz XP po jego rozwaleniu, nie możesz go przenieść nawet z kilofem silktouch (jedwabny dotyk) Pozdrawiam Trixie blyat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.