Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SERWER

MintoPL32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To że niema zasad na serwie to nie znaczy, że możesz na aimie grać. Tu chodzi o zasady np. no shotguns itp. Cheaty są z góry zabronione, na żadnym serwerze na nich grać nie możesz. To że nie było napisane w zasadach "no cheating", nie daje zezwolenia na używanie aima.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Czy ja wiem czy nie istnieje taki serwer jak raz wszedłem na serwer przez random play to taka sieczka była na aimach chyba prawie wszyscy na pierdalali na cheatach co prawda kilku się odezwało,że trzeba spierdalać z tego serwa i,że ten serwer to noob serwer i all cheaters bo nie dało się grać i sam po chwili też wyszedłem nie pamiętam co to był za serwer,bo nie będę jakimś przychlastom podbijał staty.ale napewno nie chcę o takich cudach słyszeć to totalny bezsens i psucie gry nic więcej.Takiego to tylko bym w realu złapał przywalił ostro kijem po łapach,że by prędko nie zasiadł i nie grał na tego typu rzeczach.

Opublikowano

jeśli chcesz cheatować to poszukaj serwa bez PB :D wtedy będzie duża szansa na cheaterów... oprócz ciebie ;) z resztą jaki w tym sens aby każdy używał cheatów? ... albo kup własny serwer :)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...