MintoPL32 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Siema znacie jakiś serwer gdzie niema zasad oprócz EA??? Odnośnik do komentarza
Rocky. Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Na różnych serwerach mogą być eventy np. no rules monday. Ale żeby cały czas nie było zasad to bardzo mało takich Odnośnik do komentarza
Kirito. Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 ogólnie serwy multiplay są przyjazne. Odnośnik do komentarza
MintoPL32 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 ale ja mam aimbota i szukam wlasnie takich serwow gdzie niema zasad lub niema ich przez np 1 dzien podajcie nazwy Odnośnik do komentarza
masaktor Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 To że niema zasad na serwie to nie znaczy, że możesz na aimie grać. Tu chodzi o zasady np. no shotguns itp. Cheaty są z góry zabronione, na żadnym serwerze na nich grać nie możesz. To że nie było napisane w zasadach "no cheating", nie daje zezwolenia na używanie aima. Odnośnik do komentarza
Kałasnikov Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 chyba na świecie nie istnieje 1 serwer dla aimbotów, przynajmniej ja nie widziałem. Na każdym jest blacklista GGC czy PB LOL Odnośnik do komentarza
MintoPL32 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 ja kiedys gralem na ru3x i tam byl serw zapelniony aimboterami bo kazdy padal na 2 shoty tylko juz go niema chyba Odnośnik do komentarza
Tigerxy Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Czy ja wiem czy nie istnieje taki serwer jak raz wszedłem na serwer przez random play to taka sieczka była na aimach chyba prawie wszyscy na pierdalali na cheatach co prawda kilku się odezwało,że trzeba spierdalać z tego serwa i,że ten serwer to noob serwer i all cheaters bo nie dało się grać i sam po chwili też wyszedłem nie pamiętam co to był za serwer,bo nie będę jakimś przychlastom podbijał staty.ale napewno nie chcę o takich cudach słyszeć to totalny bezsens i psucie gry nic więcej.Takiego to tylko bym w realu złapał przywalił ostro kijem po łapach,że by prędko nie zasiadł i nie grał na tego typu rzeczach. Odnośnik do komentarza
MintoPL32 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 temat close Odnośnik do komentarza
XFragsHD Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 jeśli chcesz cheatować to poszukaj serwa bez PB wtedy będzie duża szansa na cheaterów... oprócz ciebie z resztą jaki w tym sens aby każdy używał cheatów? ... albo kup własny serwer CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHzGPU: Zotac GTX 780Ti AMP EditionRAM: Kingston 2x8GB Case: Cooler Master HAF X Odnośnik do komentarza
MintoPL32 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 temat close Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.