KamcioTV Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam mam do was prośbe i pytanie | szukam serwera prywatnego metin2 | Wymagania : 1.GM mode : OFF 2.Item Shop: ON 3.Raty Priv'a: Exp : od 800 w górę Yang : od 400 w górę drop : szkatułki i sztabki 4.Pety (zwierzęta): ON (np.: Feniks biała, śmierć, Jelonek |Przykłady to są|) 5. Opis : żeby nie grały n00by i żeby było do kupienia pety u npc za np.: no niewiem z 500 yang dużo npc itd... Pozdrawiam was bardzo bardzo bardzo bardzo serdecznie liczę że nie przesadziłem w wymaganiach :rolleyes: EruriS off jest nie piszcie mi go bo tam niema petów Odnośnik do komentarza
imaginationxx Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Może pandora? ale tam petów nei ma chyba.. Don't be shy | Member Odnośnik do komentarza
Immoral Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Napisz tutaj. http://www.mpcforum.pl/topic/585724-nie-wiesz-gdzie-grac-zapytaj-tutaj/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.