Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Perm Ts3

sdr123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Czy jeżeli dostałem na jednym serwerze ts3 bana perm to jest możliwość ponownego wbicia na ten sam serwer ts3 z tego samego komputera? Jakby co to mam zmienne IP

Opublikowano

możesz wejść na ten sam serwer ts jeśli tylko zmienisz IP i identa

Tyle chyba każdy wie :O...

--

Jak widzisz w aktualnej wersji nawet zmiana IP i identyfikatora Ci nic nie da.

Odinstaluj wszystkie pliki z komputera, które mają/miały coś wspólnego z teamspeakiem, następnie znajdź jakąś starszą wersję teamspeaka niż 3.0.7 zainstaluj i weź update.

Powinno pomóc.

Opublikowano

Tyle chyba każdy wie :O...

--

Jak widzisz w aktualnej wersji nawet zmiana IP i identyfikatora Ci nic nie da.

Odinstaluj wszystkie pliki z komputera, które mają/miały coś wspólnego z teamspeakiem, następnie znajdź jakąś starszą wersję teamspeaka niż 3.0.7 zainstaluj i weź update.

Powinno pomóc.

moge zainstalowac ts3 3.0.7.1 ze strony teamspeak i zrobic update ? czy jeszcze nizsza wersje?

e; sciagnalem 3.0.5, zrobilem wszystko to co kazales i nie dziala :< nadal mam banned permanently i powod

Opublikowano

Nie wiem jak zmienić ten identyfikator ... jakby mógł ktoś dać mi sposób jak wejść mimo perm bana.. na pewno dam plusa

Opublikowano

Ctrl+I i zrób kolejny, nie zapomnij zmienić IP. Działa na 100% sprawdzałem specjalnie dla ciebie przed sekunda.
Uwaga: Ten sposób działa tylko jeśli dostałeś bana na identyfikator oraz na IP.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Sorry, że odświeżam, ale mam ten sam problem a nie chciałem robić kolejnego tematu. Mój brat może wchodzić na TSa po zmianie IP, a ja nie :(

361_goku_super_saiyan_dragon_ball_.jpg

Opublikowano

Sorry, że odświeżam, ale mam ten sam problem a nie chciałem robić kolejnego tematu. Mój brat może wchodzić na TSa po zmianie IP, a ja nie :(

A probowales tego co Gorzal pisal?

• 3 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

AnonnPL, w 09 Paź 2014 - 09:04, napisał:

1. Start regedit
Przejdź do "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\"
edytuj "ProductId" -> "00359-112-0000007-xxxxx" zmien ostatnie 5 cyfr zaznaczone "x" na dowolne !!!
2.Zmień IP -> jeśli masz zmienne (Neostrada, Netia) zrestartuj modem/router, jeżeli stałe użyj VPN-a lub poproś dostawce o zmianę.
3. Zmień ID -> CTRL + I ,usuń profil i wygeneruj nowe ID :)

Opublikowano

ID i IP nie pomoże w nowym Ts 3.0.16  

AnonnPL, w 09 Paź 2014 - 09:04, napisał:

1. Start regedit

Przejdź do "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\"

edytuj "ProductId" -> "00359-112-0000007-xxxxx" zmien ostatnie 5 cyfr zaznaczone "x" na dowolne !!!

2.Zmień IP -> jeśli masz zmienne (Neostrada, Netia) zrestartuj modem/router, jeżeli stałe użyj VPN-a lub poproś dostawce o zmianę.
3. Zmień ID -> CTRL + I ,usuń profil i wygeneruj nowe ID :)

Panowie, spójrzcie sobie na daty, minął ponad rok, więc nie odświeżajcie takich tematów.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...