Erko Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witajcie!Mam mega problem z DC, a mianowicie. Wszystko było ok, do dzisiaj. Chcę zalogować się na moje konto, to wyskakuje mi komunikat, że login lub hasło są niepoprawne. I tak w kółko, i w kółko... Konto EU - Nie mogę zalogować się na stronie Europejskiej DC.Lecz te dane co miałem na koncie EU, mogę teraz wpisać na koncie US . Gram nie przez steam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StillHere Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 O ile mi wiadomo to w watchtower jest "teleport" i nazywa się jakoś phase shif... Dobra... No taki teleport jak każdy inny tylko się dziwnie nazywa, który służy do przeniesienia konta na inny serwer, po prostu zaloguj się na US serwer i wejdź w ten teleport jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erko Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ooo, jest racjonalne wytłumaczenie tego nagłego przeskoku serwerów. Tylko kolejny problem. "We have detected that your SOE Station Account is configured for ProSieben Sat. 1 Games DC Universe Online access. To play DC Universe Online, please click here to create your ProSieben Sat. 1 Games account. Please click the "Download games" button available from the ProSieben Sat. 1 Games DC Universe Online website to download the correct Launchpad.". To mi wyskakuje jak loguje się na US. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StillHere Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Z angielskiego dobry nie jestem, ale na moje oko piszą coś, że Twoje konto jest skonfigurowane do jakiegoś ProSieben sat. 1 i polecają Ci ściągnąć odpowiedni launchpad, do którego tam masz link Nie jestem pewny czy zadziała, ale ściągnąć możesz wirusa tam na pewno nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erko Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 No tak, problem jest taki, że jak kilkam w ten link, to przekierowuje mnie do strony USA z której pobiera się lunchpad ten sam z początku problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StillHere Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 W takim razie może spróbuj przeinstalować DC może to zadziała, a najlepiej poczekaj tutaj na kogoś kto się na tym zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erko Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Błagam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StillHere Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 No tak, problem jest taki, że jak kilkam w ten link, to przekierowuje mnie do strony USA z której pobiera się lunchpad ten sam z początku problemu. A ściągałeś go do końca ? Coś poczytałem na ten temat, ale jak już pisałem, z angielskiego łeb nie jestem, ale pisali coś, że w wersji beta miewa się takie problemy i podobno ściąga się nowego launchera i śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.