Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client sie zawiesza gdy ruszam myszką

bartek06123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam maly problem gdy odpalam metka i porusze myszka to zaczyna lagowac. Jak chodze na wads to 0 lagow wystarczy ze troche rusze myszka to zaczyna lagowac . ktos wie o co tu chodzi ? wczesniej nie mialem takich problemow metek tez mi nie laguje wiec nie wiem co jest.. Z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

Mowa o globalnym serwerze PL tak? Zaktualizuj grę do najnowszej wersji, uruchamiaj ze zgodnością win xp sp3, jak masz config skonfigurowany?

Opublikowano

moze tu nie chodzi o ustawienia w metinie . nie wiem moze brak sterow? mysle nad grafika , directx , framework ? framework raczej nie ale directx , framework to podstawa. o grafice powiem tyle ze mam bardzo dobra karte i bez sterow metin mi dzialal lecz gdy gdzies sie teleportowalem to lagi mialem

Pomocnik
Opublikowano

Reinstal metina powinien pomoc

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

moze tu nie chodzi o ustawienia w metinie . nie wiem moze brak sterow? mysle nad grafika , directx , framework ? framework raczej nie ale directx , framework to podstawa. o grafice powiem tyle ze mam bardzo dobra karte i bez sterow metin mi dzialal lecz gdy gdzies sie teleportowalem to lagi mialem

Racja. Jeśli masz windows7 to pobierz directX11, jeśli xp/vista to directX9.

To powinno rozwiązać Twoje problemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...