HWSDestroy Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Wie ktoś jak usunąć ten pasek abym mógł osobno regulować głośność ? Bo chce zrobić tak abym na Google Chrome miał maks vol a na kompie mało. Tutaj screen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raitmi Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 dajesz w głośniki na full i reszte sobie zmieniasz ? . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HWSDestroy Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Mam suba i 4 głośniki nie mam do regulacji mam jedynie do włączenia i wyłączenia i do zmiany basu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer07 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie ogarnąłeś? Bierzesz suwak "głośnik" na maxa a reszte możesz normalnie zmienić. Ta linia decyduje o sile dzwieku głosnika, reszte mozesz dostosowac. Pomagam w sprawach komputerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HWSDestroy Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 tylko że jak robię głośnik na maksa to ten pasek mi również podwyższa głośność na chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer07 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Bo tak robi, ale potem normlanie pasek od chroma mozesz sam ustawiać. Pomagam w sprawach komputerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Momba Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Nie no stary, format cie czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RahuKozak Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 @up Jaki format? Przecież tak jak inni napisali wystarczy głośnik dać do końca a resztę potem już sobie wyreguluje... QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.