asd01123 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 witam mam pytanie jaki czołg lepiej kupic wz131 czy vk3002d na obu czołgach tieru niżej spoko mi sie grałi tylko chodzi o to ktorym wiecej bd zarabiac za bitwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot55 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Według mnie Wz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziraal321 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 WZ-131 najlepiej bierz może nie jest czołgiem na pierwszą linie ale do trollowania średniego nadaje się znakomicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saaq Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Czym większy czołg, tym więcej za naprawe i pociski ale za to dmg większy... Wydaję mi się że WZ nie będzie złym rozwiązaniem ale musisz zdecydować czy lepiej ci się gra medem czy lekkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.