Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dropek 34/38/42 ?

xPatryk2011x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zrobiłem dropa 34 body.

Aura m1 reszta pkt.

Siła 90 Wit koło 30

12k hp 250deffa +150 z buga na wierzcha.

Bije po 700.

EQ mam już całe.

Zostać na tym 34 - zarobek na metkach 25/30/35/40/45/50 dam radę. Czy wbić 38 do berka na m. Albo większy lv?

Max 42.

Posiadam rękawice, a postać ma być do dropu świadectw wierz, na eventy typu amory i ogl do zarobku.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Najlepiej byłoby, żebyś zresetował i wbił berserk na 35lvlu, lecz twoje pytanie jest: zostać na 34 czy wbić 38 - zostań na 34

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

EQ mogę mieć praktycznie każde ;D

To ma być taki dropek na eventy 2x m odpada ponieważ jak jakiś neosek mi bd skakał to zakłam fms pvp i śpi po to mi wirek szarża.

Mam fms 39 śr narazie ale szukam czegoś lepszego. A nie lepiej 38? w m2 mało dropie wole pustynię , do m2 mam wp 35 na tym samym koncie.

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Opublikowano

taa , tylko że body ma szszybszego speeda we wszystkim i mocniejsze hity , więc jeżeli ma to być dobry zarobek to only m2 na tym lvlu no chyba że chcesz jeszcze coś to idź tym wojem jak ulepszysz skille na wodze orków .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Możesz wbić 42lv, z aurą na P i buffkiem dasz radę na metinach znajdujące się na górze sohan, a tam jest konkretny drop :)

Opublikowano

Wodze orków klepałem na 30, riba szukam sr 44-48 , a zamiast bojowca mam dzika wojennego lub wierzcha na bugu że 150defa.

Opublikowano

Jezeli juz na prawde nie chcesz wychodzic za granice 42lvl, to proponuje zostać na 35 i klepac metki w dolinie, poniewaz z nich juz leca kamole. (No powiedzmy ze leca)

Lecz ja bym proponowal 55/60 i na metki na sohan, tam drop na prawde konkretny, nie bylo dnia zebym bez kamola wyjechal :)

x

Opublikowano

UP Najpierw odczytaj co pisze w temacie...

I ja w m2 nie bije metków tylko best Kapitana. Ale na niego zrobię dropa 20lv (TAK UBIJE) a na tym dropku dobije 38 na pustynię/dolinę.

Temat wyjaśniony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...