Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna

Mr.Penguin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam taki komputer :

komputer.GIF
Chciałbym wymienić kartę graficzną na nieco mocniejszą, czy mógłby mi ktoś polecić jakiś model, może być używana. Szukam w przedziale cenowym 100-150 zł.
Opublikowano

Zasilacz na bank czarna lista, bo widać, że gotowiec więc zasilacz też trzeba kupić.

Zasilacz Forton 400/450W (na allegro używany za 40/50zł) i karta 9800GTX choć, to zdecydowanie za dużo dla tego Athlona xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A mógłbyś polecić Jakiś jeszcze zasilacz? bo tego akurat nie ma na allegro i czy mógłbyś powiedzieć czy ta karta też by się nadawała? Troche słabsza ale mnie nie chodzi o nowe gry a paroletnie i ewentualnie bym się cieszył jakby nowsza poszła na minimalnych Geforce 8800 GT?

Opublikowano

A czy nadawałby się do paroletnich gier zeby chodzily na ladnej grafice?

I czy ten zasilacz też byłby dobry? Ma największą popularność na allegro ( najwięcej osoób kupiło, a jest tańszy

http://allegro.pl/fujitsu-zasilacz-atx-400w-410w-nowy-cichy-gw-12m-i3202835566.html

ten zasilacz odpada (nie ma nawet wtyczek molex, PCI-e). Kup za 50-60 zł Chieftec'a 400 W, a kartę to osobiście poleciłbym ci Radeona HD4850- za 150 zł możma bez problemu kupić na allegro.

Opublikowano

@Up

Najpierw sprawdź na allegro czy w ogóle są chieftecy 400W za 50/60zł ;)

Są tylko nówki za 130zł.

@Topic:
Nie bierz tego gówna... dałem ci jedyny sensowny tani zasilacz każdy inny odpada.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...