Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiększenie zasięgu routera

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś jakieś sposoby na zwiększenie zasiegu routera? Mam go na dole domu a np. na pietrze jest slaby zasieg i potrzebuje jakiejs antenki czy cos, zeby router zapodawal zasieg na jakies dluzsze dystanse. jakies pomysly?

Opublikowano

kup lepszą antenę albo repeater z bosterem itp

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wypij se piwo w puszce, lub jeśli nie jesteś pełnoletni to coś innego w puszce, utnij górę i dół, rozetnij na pół po czym przyklej do stalowej części anteny - zasięg powinien się zwiększyć.

Pewniej jednak byłoby kupić to:

http://allegro.pl/antena-wifi-dookolna-do-routera-rp-sma-12-dbi-38cm-i3236749124.html

:D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

w sumie nic to nie da jeśli odbiornikiem jest tablet albo laptop, nawet jak zwiększy zasięg nadawania. lepiej dokupić kartę wifi na usb zewnętrzną z bosterem. na allegro są

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Folia ameliniowa xD A poważnie to karta wifi na USB lub weź router na górę i będzie git jeżeli na parterze nie korzysta prawie nikt.. PS. Znam ten ból, ale nie mogę przenieść :( PS2. Nie kupuj wifi od TP-LINK'a... drogie i działa "bo działa"

Opublikowano

Podaj specyfikę routera, może po tym da się coś znaleźć na jakimś forum komputerowym.

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...