Sinerq Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam mam pewien problem... Dnia wczorajszego wynikla mala klutnia z moim bratem i sie stalo... A mianowicie ja zabralem z konta bratu administratora i dalem go sobie z czego potem musialem mu do swojego konta haslo dac a on bezmyslnie zamiast administratora zmienic po prostu mi go odebral co zaskutkowalo tym ze nikt w obecnej chwili administratora nie posiada.... Czy jest jakas mozliwosc takowego przywrocenia komus administratora badz wyznaczenia nowego? (Nie wliczajac formatu) Z gory thx! PS:Sprawa pilna!! System:Windows vista;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 nie można nie mieć kont bez przynajmniej jednego administratora na komputerze , czyli ktoś z was go na pewno ma pewnie jest na koncie Administrator i do niego musicie się zalogować oczywiście znając hasło If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.