Skocz do zawartości

[Pytanie] Gdzie wyrzucić płytę główną?

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Posiadam uszkodzoną płytę główną, nareszcie udało mi się wyjąć z niej chłodzenie chipsetu i teraz nie wiem co zrobić z tym co pozostało. Gdzie to wyrzucić najlepiej?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Sprzedaj na allegro :)

Wystaw na licytacje jako uszkodzona :)

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Ale ona ma... rozwalony chipset, bez chłodzenia, połamany socket ( ale ze mnie brutal xDD). Przecież więcej będzie wysyłka kosztowała niż sama mobo na odzysk... Faktycznie myślę, że dobrze by było do jakiegoś punktu oddać.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Ale ona ma... rozwalony chipset, bez chłodzenia, połamany socket ( ale ze mnie brutal xDD). Przecież więcej będzie wysyłka kosztowała niż sama mobo na odzysk... Faktycznie myślę, że dobrze by było do jakiegoś punktu oddać.

To takie coś to nie dziwne że nie sprzedasz .

A jaka to płyta główna ? :D

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

wywal to w kosz, nawet się nie zastanawiaj, wylutuj se z niej jak ci się chce jakieś gniazdo sata, czy jakiś kondensator, bo może się kiedyś przydać na wymianę czy coś.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Gdzie wyrzucić płytę główną?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...