FaV Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witajcie. Mam do was takie pytanie czy chcielibyście serwer z minecraft alpha 1.1.2 lub beta 1.4.0.1 . Mam mozliwość zrobienia takiego serwera. Tylko jest jedem mały problem nie za bardzo wiem jak zrobić bukkita pod tą wersję. Zainteresowanych pomocą pisać na PW A odp w sprawie czy serwer ma być czy nie w komentach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degistive Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Możesz zrobić. Klasyki są całkiem ciekawe. Zależy co kto lubi. Myślę że było by fajnie. Kappa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Już kilka osób chciało zrobić taki serwer, ale żadne nie wyszedł. Ale ja osobiście chętnie bym zagrał surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Jak już wybierać wersję to Alpha 1.1.2. Z chęcią do Survivalowej Klasyki bym powrócił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Alpha 1.1.2 Z chęcią bym zagrał, dobrze powrócić do początków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.