Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ASG] Moja pierwsza Replika.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co podałeś to właściwie wszystko jest dla mnie OK, oprócz AUG'a. Jakoś często się z nim nie spotykałem, ani nie widziałem dobrych opinii, ale być może nie jest taki zły.
W każdym razie CM.031 i CM.028 to właściwie takie samo wnętrze, różni się tylko skorupą. Czyli polecam/zalecam kupno. G36 od JG (JG-608) również jest dobrą repliką.

Na pierwsze parę lat powinna ci któraś z nich wystarczyć. ;)

Na przyszłość polecam od takich rzeczy jak wybór repliki portal WMASG. W Google wpisz.

@edit

W sumie to ten AUG jest całkiem dobry, co wynika z opinii jego użytkowników. Możesz brać.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

AUG od JG nie bierz bo jest kijowy. G36 lub CM.028 lub CM.031B. Tak jak kolega wyżej radził "Astvill" zajrzyj na wmasg.pl Za te 500zł możesz złapać całkiem niczego sobie replikę :)

Opublikowano

Stronę wmasg.pl znam, szukałem tam porad dot. "pierwszej repliki". Znalazłem tam parę dobry ofert np. tego G36 lub tę Cyme.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...