Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wrota

axlkamil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mała pewnie proste pytanie ale chciałem poradzić sie innych. Czy poradze sobie we wrotach Zeta z takim wyppo?

-28 lf3

-15 bo2

-wszystkie designy z handlu + solace

-5 irków 3 flaxy

I jeszcze jedno, w jakich innych wrotach też dałbym sobie rade?

PS:Jakie konfy mam zrobić na zete?

Opublikowano

W zasadzie to powiem Ci że dałbyś zrobić każde wrota . Takim wyposażeniem będziesz je robić troszkę wolniej ale uzbrajając się w cierpliwość podołasz wszystkiemu.

KONFY - Odrazu mówię załóż Solace'a , zawsze te 153k HP więcej na ileś tam minut

konfig 1 . full laserów na statku + 10 napędów na statek + 5 osłon na statek, w dronach same laserki

konfig 2 . full laserków na statku + 10 napędów na statek + 6 laserów w dronach + 7 osłon w dronach

Dodatki wedle uznania

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Dodam coś jeszcze, zeta to najłatwiejsze wrotka jakie istnieją w grze, alienki nie są zbyt wymagające szybko się je bije więc spokojnie dasz radę, zresztą sam się przekonasz. :-)

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

Każde wrota, możesz spokojnie zrobić wystarczy: że masz dobrego neta i nie masz lag, masz chodź ociupinkę umiejętności ;)

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Bez problemu zrobisz wszystkie te ,które robi sie samemu,co do Hadesu musialbys miec mocna grupe,konfiguracje ja proponuje 1 konfa full spid na statku drony oslony,druga konfiguracja 5 napedow reszta oslon na statku w irkach laserki.ja tak robie od dawna:) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...