Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie szybko zarobić?

Kamiil5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że jest dużo tematów ale nie na moje lvl/eq/skill.

Mogę się przenieść nawet jeżeli będzie to trwać 1godz.

Tak więc. Gdzie szybko zarobić z botem/bez bota z PACC.
Prof: Knight
Lvl: 15
Skille: 51Sword / 47Shield
Eq: Serpent / P Legi / P Armor / Dwarven Shield / Scarf (;p) / Leather Boots / Dark Helmet

Serwer: Nova (PvP)

Miasto: Thais

I jeżeli chodzi o zarobienie z Botem to prosiłbym o link do jakiegoś bota pod wersje 9.86. Łatwego do ogarnięcia.
Za wszelkie przydatne odpowiedzi polecą plusy/pomógł etc.

Kartyday_eune_51_5_logo.png

Opublikowano

Wiem że jest dużo tematów ale nie na moje lvl/eq/skill.

Mogę się przenieść nawet jeżeli będzie to trwać 1godz.

Tak więc. Gdzie szybko zarobić z botem/bez bota z PACC.

Prof: Knight

Lvl: 15

Skille: 51Sword / 47Shield

Eq: Serpent / P Legi / P Armor / Dwarven Shield / Scarf (;p) / Leather Boots / Dark Helmet

Serwer: Nova (PvP)

Miasto: Thais

I jeżeli chodzi o zarobienie z Botem to prosiłbym o link do jakiegoś bota pod wersje 9.86. Łatwego do ogarnięcia.

Za wszelkie przydatne odpowiedzi polecą plusy/pomógł etc.

Słabe skille , idz na roty fibula/wschód od thais to zarobisz ek niezle

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

chcesz.dobry zarobek ?? dwie dolne dzielnice yala ta piracka i ta co pelno amazonek tam gdzie amazonko jest masa mobow wiec przyda sie stealth ring lub potek pare . na paccu masz masssssse expow ja np na twoim miejscu kupilbym jz dawno obsidian knifa i poszedl puscic bota na darashia minosy pro zarobek ze skor jak i samych potworow gp. te minosy to wymazony exp na bota bezpieczny pod wzgledem mobow (na pvp szybko uciekniesz do dp) Jak chcesz inne expa.to pisz moge pisac caly dzien na twoj lvl jest masa miejsc gdzie latwo zarobic

POST WYSLANY Z SAMSUNG GALAXY MINI 2 PRZEPRASZAM ZA BŁEDY ORTOGRAFICZNE

xmMfHrm.png
Opublikowano

poco Of skoro ma pacca i miliony innych lepszych rozwiązań xD ale nie hejtuje każda porada się liczy to najważniejsze !

W sumie masz racje nie doczytałem ,wydawalo mi sie ze narazie nie ma a potem opiero bedzie miał.

Opublikowano

skoro masz pacc to jest 1 dobre miejsce gdzie mozna ladnie lootbagowac a dokladnie darashia mino, czesto tam beda latac ale pewnie jakies boty wiec wez kilka bp i loot baga zrob i zasowaj do shopa to sprzedac

lub mam inny sposob ktory ja robilem jak gralem a dokladniej:

na start wzialem sobie z 2k kasy i szedlem do Zebrona -> http://www.tibia-wiki.net/wiki/Zebron

gralem u niego o kostke i srednio zarabialem na tym pare kostek 4-6 ktore wystawialem w markecie po 1+k i tak wychodzilem niewiele ale na plus i mialem na male wydatki typu poty ale gdy tak pozbieralem kilka dni to uzbieralem calego tera seta i kolo 30k (bylo to chyba 5 dni)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...