Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem się do gry

spartanissss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Po półrocznej przerwie znów powracam do gry i znów pojawiają się nowe błędy otóż nie mogę zaogować się do gry na kliencie. gdy próbuje się połączyć albo się nic nie dzieje, albo po kilkukrotnych próbach zmieniania chanelu włączy się i po wybraniu champa się zatrzymuje. Czasami właczy się normalnie po kilkunastu próbach. Mam win 7, odpalam za pomocą admina.

2.Jak mogę włączyć dwa metiny naraz? Gdy jestem już zalogowany i próbuję właczyć następną postać to klient się wyłacza(kamer mod nie chwodzi w gre)

z góry thx ;>

MrN0T4You On Youtube B**** ! 1964 elo *

Opublikowano

Jak włączyć 2 metiny?

Wystarczy dać na niepełny ekran, tylko ekran w oknie, włączasz 2 clienta i działa.

Reinstall Metina - 1.

reinstall nic nie zdziała tak samo jak właczenie 2 metków gdyż jak próbuję włączyć 2 konta to klienta wywala ;/

Opublikowano

1. Antywirusa/firewalla wyłącz, przeskanuj kompa Nortonem/BitDefenderm albo innym takim programem.

Spróbuj też ccleanerem przeczyścić kompa.

2. Weź skopiuj folder gdzie masz metina na inny dysk i odpalaj normalnie. Tak jakby dwa inne klienty.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

2.W Cofingu zaznacz Windows Mode a rozdzielczość ustaw na 800x600 i po prostu uruchom drugi raz grę Metin2(by nie wywalało zainstaluj SP3).

Opublikowano

2.W Cofingu zaznacz Windows Mode a rozdzielczość ustaw na 800x600 i po prostu uruchom drugi raz grę Metin2(by nie wywalało zainstaluj SP3).

sp 3 do win 7?

Opublikowano

1.Po półrocznej przerwie znów powracam do gry i znów pojawiają się nowe błędy otóż nie mogę zaogować się do gry na kliencie. gdy próbuje się połączyć albo się nic nie dzieje, albo po kilkukrotnych próbach zmieniania chanelu włączy się i po wybraniu champa się zatrzymuje. Czasami właczy się normalnie po kilkunastu próbach. Mam win 7, odpalam za pomocą admina.

2.Jak mogę włączyć dwa metiny naraz? Gdy jestem już zalogowany i próbuję właczyć następną postać to klient się wyłacza(kamer mod nie chwodzi w gre)

z góry thx ;>

1. Wina tuska internetu

2. Uruchamiasz metka do okna logowania, gdy patcher się wyłączy powtarzasz czynność w celu włączenia drugiego metka.

Opublikowano

1. Wina tuska internetu

2. Uruchamiasz metka do okna logowania, gdy patcher się wyłączy powtarzasz czynność w celu włączenia drugiego

Z internetem łącze się za pomocą prowizorycznego modemu (ipod touch 4) przez pdanet. Nie wiem czy to wina jest właśnie tego, gdyż inne programy/gry działają bez problemowo ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...