Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno majnkrafta (minecrafta) z minecraft.net

qMARCINp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś doszedłem do wniosku, iż zakupię sobię miencrafta premium. I mam kilka pytań.

1. Nick zmienia się tuż po kupnie? Emailem?

2. Jak mogę zapłacić nie mając konta bankowego? Ile trzeba zapłacić polskich złotych?

3. Czy jest 100% możliwość kupna coda taniej i, że dostanę go na 100%?

Opublikowano

1. Po zakupie wybierasz nick.

2. Nie da się inaczej.

3. Na allegro, ale tam nie masz 100% pewności.

@edit

możesz kupić gifta na kontagier, ale tam kosztuje 104 zł, ale możesz kupić przelewem pocztowym (bez konta w banku)

surprise motherfucker

Opublikowano

1.Nick wybierasz po zakupie

2.Nie da się. Ok. 83zł

3.Taniej? Nie ;) Na allegro wszystkie poniżej 90zł to ściemy sprzedają 1 konto 50 osobom ._. a po miesiącu konto wygasa ;) Ponieważ jest z kradzionych kart kredytowych ;)

Opublikowano

Ok. Dzięki wszystkim za odp. Słyszałem, o możliwosci w większych sklepach (Tesco , Auchan , Empik) kupna "paragonu" z kodem, który się wprowadza potem na stronce i jest to takie doładowanie. Jest taka możliwość?

Opublikowano

Pewnie tak ale nie w polsce :3 Przynajmniej nie spotkalem się z takim czymś ;)

Chodzi ci o giftcode? czy o doładowanie konta? ;3

Opublikowano

GiftCoda. Kolega mi mówił, że tak płacił. Nawet przy mnie w tesco to kupował. Taki paragon z kodem do wpisania. Nie wiem jak to się nazywa :/

Opublikowano

PaySafeCard.

Kupujesz paragonik za 20/50/100zł i masz na nim kod.

Ten kod wstukujesz w odpowiednim sposobie płatności i masz ;)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

No, i widzicie jak łatwo? :D dzięki za pomoc. Temat uważam za rozwiązany :)

Mam kolejny problem :/ nie znalazłem płatnośći tym sposobem :/ Wie ktoś jak to zrobić?

Opublikowano

W tym problem, że właśnie nie ma :/ Na wielu forach sprawdzałem, i wszędzie była informacja, że nie można zapłacić w taki sposób. Mojemu koledze się udało. Dziś znalazłem ciekawą aukcję za 60zl na allegro i chyba zakupię tego gift coda. Ale muszę się upewnić czy wszystko ok ze sprzedawcą. Więc nikt nie wie, gdzie jest ten sposób na PaySafecart'a?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...