Etaldd Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam, otóż mam problem.. Chciałem robić ptsy te pojedyńcze w Św. Fernon na poziomie 1. Lv 40-45 jakoś tak.. Szukam pola .. Szukam i mam takiego buga: http://scr.hu/0v2t/kcxap Cały czas strzałka pokazuje że jest to pole poza mapą, zrobiłem rlg i kanał i wszystko.. Kiedyś też tak miałem, lecz nie pamiętam co zrobiłem.. Bardzo prosze o pomoc. Oczywiście wynagrodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 To jest koniec mapy czy "ścianka" na środku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etaldd Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Koniec mapy.. Dokładnie pod cp 43 zawsze mi w tym miejscu pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 No to nie mam innej rady. Wejdź do PT z kimś i wyjdź z niego. Gdy to zrobisz, znów zacznij szukać. Bo wiesz, jak wchodzisz do PT to się miejsce resetuje. Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etaldd Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Wiem, że sie resetuje . Hmm zobaczymy zrobie tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etaldd Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Dobra naprawilo się, dzięki.. Lecz taki pts że 15 min 1 k repy.. Do zamknięcia. Sorki za duble post.. Mogłem zedytować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.