Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sposoby na RP

klamiljwb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Mam pytanie...sa jakies sposoby na Rp? Albo moze ktos ma nadmiar;) Bardzo potrzebuje ,glownie a dravena ,dopoki jest w promocji...

Mam nadzieje na szybka odpowiedz...

Opublikowano

Kup PaySafeCard za 20 zł i kup 840 RP. Nie wysyłaj sms'a. Automat się buguje i nie przysyła rp. Możesz też wysłać pieniądze na paypal i z paypala kupić. Nie dawno był jeszcze bug na rp. Jeszcze 1 sposób podany przez Pherleaux. Robisz 10 kont i wbijasz na nich 10 lvl. Można całkiem szybko to zrobić kupując EXP Boosta na 3 dni. Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Wy chyba nie do końca zrozumieliście ideę tego tematu...

Chodzi mu o sposoby darmowe, dzięki którym może dostać RP, gdyż nie może kupić postaci w promocji.

Są takie sposoby, np. wygrana w konkursie czy reffereale :>

Opublikowano

Z tego co wiem kiedyś jeszcze było można wysyłać prace plastyczne i za nie dostawało się RP / Oczywiście tematyką miał byc LOL ;]

A czy ta możliwość jest teraz to nie wiem '\

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

1. Idz na budowe

2. zarób kilka zł

3. kup psc

4. kup rp

5. Masz rp, masz dravena

Nikt Ci nie da darmowych rp, jakbyś nie wydał tych 400 to kupił być esam najmniej ile sie da i juz byś miał.. życie. Ew. reffale jaranie sie na konkursy z lolkinga.

xxx

Opublikowano

Nie ma nic za darmo w Polsce, dlatego nie pytaj ;d widać mało znasz życie :)

Idź, zarób, kup, ciesz się. Jak nie to poproś rodziców albo załóż się z kimś o coś xD

Myślisz, że ja jak robię? http://scr.hu/22p/cfei8

Opublikowano

Zakryłeś wszystkie nicki po lewej stronie ale po prawej już nie :)

Nie ma darmowych sposób na rp chociaż zastanawiałbym się nad tym :)

Raczej ja takie mam tylko że są banowalne :)

A na forum nie wolno rozprzestrzeniać takich już o to sposobów :)

Opublikowano

Co do tematu = Nie ma takiej możliwości.

A odbiegając od tematu,kiedyś chyba była możliwość "oszukania" RIOT odnośnie wpłacenia pieniędzy. Pewna strona ,generowała gift cody (?),ty dostawałeś RP,do RIOT pieniądze nie dochodziły,znam chłopaczka ,który dostał za to bana na 100 lat.

Ale nie jestem pewien, mam rację ?

Opublikowano

Nie ma darmowych sposobów, żadnych tzw. hacków na darmowe rp. Chcesz posiadać rp musisz wydać pln tyle w tym temacie ;)

Opublikowano

Sposoby są, nie wiem czy do końca legalne, jednak w grach typu Warrock obchodziło się bez problemu :P Nie mam czasu sprawdzić czy mój "cudowny" sposób działa, jednak postaram się w najbliższym czasie to zobaczyć. Jak na razie jedynie możesz napisać wierszyk / zrobić prace graficzną lub po prostu coś narysować i wysłać do supportu z proźbą o np. 60rp, ale musi ci brakować do danej rzeczy. RP również możesz zdobyć poprzez udział w konkursach organizowanych przez strony typu lolking.

Opublikowano

Co do tematu = Nie ma takiej możliwości.

A odbiegając od tematu,kiedyś chyba była możliwość "oszukania" RIOT odnośnie wpłacenia pieniędzy. Pewna strona ,generowała gift cody (?),ty dostawałeś RP,do RIOT pieniądze nie dochodziły,znam chłopaczka ,który dostał za to bana na 100 lat.

Ale nie jestem pewien, mam rację ?

Masz rację... mój kolega dostał za to bana do 2213r więc aż na 200 lat. Bug polegał na tym, że wybierało się opcję Paypal i zakładało się konto bankowe na fałszywe dane (miałem nawet odpowiednią stronkę do generowania tych danych, coś typu fakenamegenerator, ale bardziej rozbudowana). Na każdym koncie można było doładować 2x 3600 RP, po czym paypal był blokowany. Ja robiłem w ten sposób, że rozgadałem ludziom, iż wiem jak mogą za darmo doładować sobie 3600rp (bo drugie 3600 brałem dla siebie za podzielenie się wiedzą :)) i w ten sposób zarobiłem 39600 rp :) Osobiście bana nie dostałem, bo te rp dostawałem przez opcję "prezent" w lolu. Większości tych osób nie znałem, ale pewnie wszyscy dostali bany (gdybym wiedział, że tak to się skończy to bym tego nie zaczynał nawet)

Novum.png

Opublikowano

Kamos - nie jest to bug tylko to jest tworzenie wirtualnych kont bankowych na których KRADNIESZ nie nazywaj kradzieży bugowaniem ;)

To tak jakbym kopnął w automat do wydawania "zakąsek" wypadło by mi 10 Puszek Coca-Coli i co też zbugowałem ?

Osobiście najebałem riotowi na sumkę gdzieś hmmm 70-80 k RP też przez formę prezent i inne formy platności

Wiem że na moim koncie jest 180+ skórek

a Riot przysyła mi że cherback to 50 Euro -.- <---- tylko

Opublikowano

Ten bug już nie działa został zablokowany, a wszelkie konta które go używały zostały zbanowane. Tak jak wszyscy mówili na razie nie ma żadnego sposobu na wbijanie RP.

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak DARMOWE RP.

Jeśli chcesz zdobyć "przedmiot" za rp nie wydając pieniędzy, masz kilka opcji:

10 refferal accounts po 10lv - 975rp. Da się wbić w tydzień. Polecam bota do tego, jest gdzieś na forum.
400rp na 3lvl.
Ewentualnie znajdujesz "frajera" w znajomych którego masz od 2tyg+ i który ma 20lv + i prosisz go żeby kupił Ci "cośtam" jako gift.

Albo tak jak ktoś pisał, idź zarobić i kup. BTW - Champów nie opłaca się za RP kupować...

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...