Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja archer eq

callo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co lepsze w ninjy zręczność czy siła?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Ten temat podlega dyskusji, bo każdy ma inne zdanie, lecz ja bym ci proponował Zręczność.

Nie jestem pewny ale STR daje ci chyba większe dmg ze strzały zwykłej (po prostu hit). Nie mówie, że do skilli ci nie daje, bo na 100 % coś tam ulepsza ale preferuje Zręczność bez dwóch zdań. Co z tym idzie ? UNIKI oraz większe dmg. Będziesz kosa jak wymaxujesz te dwie rzeczy.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Dzięki! Wiedziałem:)
Kłóciłem się z kolesiem i twierdził ze zręczność na archera nie potrzebna i siła tylko...

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Najlepiej to i to ;) ale jeśli skille to zręczność ( każdy skill daleko bieżny ) siła (hity).

Gif OFF.

By ME ; D

Opublikowano

Dzięki wam:) Więc jednak miałem rację:D

giphy.gif

Opublikowano

Archer jest głównie przeznaczony na bossy, metki oraz do lurowania i właśnie do tego zręczność najbardziej się nadaje(unika uderzeń).

Opublikowano

zręczność dodaje więcej dmg do skilli niż siła ale jak masz dużo hp i zależy Ci bardziej na pvp niż na expie to po wymaxowaniu zręczki możesz maxować siłe, dmg będzie spory :)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Nie ma sensu przedłużać tego tematu, zrodzi się tylko spam.

-lepsza jest zręczność

+kilkukrotne podziękowania autora oznaczają, że temat wyjaśniony? (jak coś to pw)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...