Skocz do zawartości

Ninja archer eq

callo

Rekomendowane odpowiedzi

Co lepsze w ninjy zręczność czy siła?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Ten temat podlega dyskusji, bo każdy ma inne zdanie, lecz ja bym ci proponował Zręczność.

Nie jestem pewny ale STR daje ci chyba większe dmg ze strzały zwykłej (po prostu hit). Nie mówie, że do skilli ci nie daje, bo na 100 % coś tam ulepsza ale preferuje Zręczność bez dwóch zdań. Co z tym idzie ? UNIKI oraz większe dmg. Będziesz kosa jak wymaxujesz te dwie rzeczy.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Dzięki! Wiedziałem:)
Kłóciłem się z kolesiem i twierdził ze zręczność na archera nie potrzebna i siła tylko...

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Dzięki wam:) Więc jednak miałem rację:D

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Ninja archer eq   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...