callo Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Co lepsze w ninjy zręczność czy siła? "Są ludzie, którym szczęście mignie tylko na moment, na moment tylko się ukaże po to tylko, by uczynić życie tym smutniejsze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LorZ Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ten temat podlega dyskusji, bo każdy ma inne zdanie, lecz ja bym ci proponował Zręczność. Nie jestem pewny ale STR daje ci chyba większe dmg ze strzały zwykłej (po prostu hit). Nie mówie, że do skilli ci nie daje, bo na 100 % coś tam ulepsza ale preferuje Zręczność bez dwóch zdań. Co z tym idzie ? UNIKI oraz większe dmg. Będziesz kosa jak wymaxujesz te dwie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immoral Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 To i to , ale jeżeli jedno to zr , ponieważ daje dmg do skilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Zależy. Według mnie Archer Zr i WIT najważniejsze. Zr - skille, wit- musisz mieć bardzo dużo hp na Archerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
callo Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Dzięki! Wiedziałem:)Kłóciłem się z kolesiem i twierdził ze zręczność na archera nie potrzebna i siła tylko... "Są ludzie, którym szczęście mignie tylko na moment, na moment tylko się ukaże po to tylko, by uczynić życie tym smutniejsze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus1155 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Siła jest lepsza dla Daggera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryd4 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Najlepiej to i to ale jeśli skille to zręczność ( każdy skill daleko bieżny ) siła (hity). Gif OFF. By ME ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oga Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Głupie pytanie jak dla mnie, oczywiście, że dla archera ZR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
callo Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Dzięki wam:) Więc jednak miałem rację "Są ludzie, którym szczęście mignie tylko na moment, na moment tylko się ukaże po to tylko, by uczynić życie tym smutniejsze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engraver Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Archer jest głównie przeznaczony na bossy, metki oraz do lurowania i właśnie do tego zręczność najbardziej się nadaje(unika uderzeń). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GanerPL Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 zręczność dodaje więcej dmg do skilli niż siła ale jak masz dużo hp i zależy Ci bardziej na pvp niż na expie to po wymaxowaniu zręczki możesz maxować siłe, dmg będzie spory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxsnuffxx Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 pierw zr potem siła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spaxor Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie ma sensu przedłużać tego tematu, zrodzi się tylko spam. -lepsza jest zręczność +kilkukrotne podziękowania autora oznaczają, że temat wyjaśniony? (jak coś to pw) by @Miyoshi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.