Skocz do zawartości

[DL][PLUGIN] AShops - nowy lepszy plugin na sklepy

Rekomendowane odpowiedzi

Bez_tytuuNIEPS.png

http://dev.bukkit.org/server-mods/ashops/

AShops
AShops to plugin wprowadzający do rozgrywki multiplayer sklepy. W odróżnieniu od starego Chest Shopa opiera się na ekwipunku skrzyń, a nie na tabliczkach. Dzięki temu w jednej skrzyni możemy sprzedać lub kupić (lub to i to!) do 27 różnych przedmiotów. Plugin dodatkowo wyposażony jest w wiele przydatnych funkcji takich jak: podatki, konto serwerowe, komunikaty o transakcjach, zamykanie/otwieranie sklepu, limity ilości sklepów, ustawianie minimalnych cen i inne.

W wersji 2.0 pojawia się również nowy interfejs, który sprawia, że używanie komend staje się zbędne. Wszystko odbywa się za pomocą tabliczki na sklepie.

e.png?height=133&width=200&height=133&wia.png?height=133&width=200&height=133&wid.png?height=133&width=200&height=133&wib.png?height=133&width=200&height=133&wi

O wiele lepsze od ChestShopa.

Ode mnie - masz plusika.

Mam pytanie, czy plugin nie jest zbugowany na nazwy itemów tak jak stara wersja CHShopa ? :)

Niestety, w chwili obecnej plugin nie rozpoznaje itemów z nazwami, ale dodam to na listę rzeczy do zrobienia.

EDIT: Sprawdziłem jeszcze raz i można sprzedawać itemy z nazwami w server shopach. W innych przypadkach CraftBukkit nie stwierdza równości między itemami i nie można ich włożyć do sklepu.

dobre... :D W końcu jakiś fajny plugin na mpc :P

Tylko jedno pytanie. Wymaga vault? a jak nie to jakie pluginy od ekonomi obsługuje?

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [DL][PLUGIN] AShops   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...