Austin_ Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 http://dev.bukkit.org/server-mods/ashops/ AShopsAShops to plugin wprowadzający do rozgrywki multiplayer sklepy. W odróżnieniu od starego Chest Shopa opiera się na ekwipunku skrzyń, a nie na tabliczkach. Dzięki temu w jednej skrzyni możemy sprzedać lub kupić (lub to i to!) do 27 różnych przedmiotów. Plugin dodatkowo wyposażony jest w wiele przydatnych funkcji takich jak: podatki, konto serwerowe, komunikaty o transakcjach, zamykanie/otwieranie sklepu, limity ilości sklepów, ustawianie minimalnych cen i inne. W wersji 2.0 pojawia się również nowy interfejs, który sprawia, że używanie komend staje się zbędne. Wszystko odbywa się za pomocą tabliczki na sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheCytrus! Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Plugin stworzyłeś sam ? Jeśli tak to wielki szacunek dla ciebie! Kawał dobrej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 O wiele lepsze od ChestShopa. Ode mnie - masz plusika. Mam pytanie, czy plugin nie jest zbugowany na nazwy itemów tak jak stara wersja CHShopa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TalonPL Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Niezły plugin <szacun> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Austin_ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 O wiele lepsze od ChestShopa. Ode mnie - masz plusika. Mam pytanie, czy plugin nie jest zbugowany na nazwy itemów tak jak stara wersja CHShopa ? Niestety, w chwili obecnej plugin nie rozpoznaje itemów z nazwami, ale dodam to na listę rzeczy do zrobienia. EDIT: Sprawdziłem jeszcze raz i można sprzedawać itemy z nazwami w server shopach. W innych przypadkach CraftBukkit nie stwierdza równości między itemami i nie można ich włożyć do sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peras Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Widziałem lepszy plugin, w którym sklepem jest npc. Ale 3maj plusa. //gif w sygnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopke Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Szacun ziomuś +sik leci ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy) Niedługo bd autorskie pluginy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomT2000 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ciekawe.Masz ode mnie like za niezły początek i powodzenia w dalszym tworzeniu pluginow. Może kiedyś skorzystam z niego. PS:Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f0kus Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Kawał dobrej roboty. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assuan11 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina_666 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 dobre... W końcu jakiś fajny plugin na mpc :P Tylko jedno pytanie. Wymaga vault? a jak nie to jakie pluginy od ekonomi obsługuje? To już jest koniec smerfa: http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/ GG: 48522543 PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: BukkitSmerf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Austin_ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 dobre... W końcu jakiś fajny plugin na mpc :P Tylko jedno pytanie. Wymaga vault? a jak nie to jakie pluginy od ekonomi obsługuje? Wymaga Vaulta. EDIT: Dodałem regiony handlowe i podatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślizgacz Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 plugin działa z essentialsseco czy tylko z iConomy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Austin_ Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ze wszystkimi pluginami obsługiwanymi przez Vaulta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Austin_ Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Wrzuciłem nową wersję na bukkit deva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxer Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Zawiodę cię nie jest to twój plugn, a tylko podszywasz się pod autora. Twoja reklama tutaj - Pisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitroh Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 @upJakto? Daj link do oryginalnego ;P === Jeśli pomogłem === +++ Liczę na Like +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Austin_ Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Zawiodę cię nie jest to twój plugn, a tylko podszywasz się pod autora. To mój plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankaszmir Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Fajny plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloody74 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Bardzo dobry plugin, nawet lepszy od chestShop W razie pytan pisz smialo GG: 36558269 Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamyra Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Wyglada zajebwabiscie ale zobaczy sie w praktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoPlayPL Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 fajny plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
- Risen. - Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Bardzo fajny plugin, ładnie wygląda taki sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3ST0 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Mam problem plugin nie chce mi się "Zainstalować". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Bardzo dobra robota! Jeżeli plugin wykonałeś sam to szacun Napewno użyje go na swoim serwerze FB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.