Skocz do zawartości

[Problem] Ukryte Elo

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was serdecznie mam mały problem z Ligami w ciągu 2 tygodni udało mi sie wybić z Bronz V do Bronz I. Tam dostawałem po 20-25l Lp za Wina wieć było szybko. Teraz gdy jestem w 1 lidze za Wina dostaje 5 Lp max chyba dostałem 7 . Wiem ze jest to spowodoweane niskim Elo i system mnie nie chce w 1 lidze co mam zrobić zeby podnieść to Elo szybko. Wiem ze musze wygrywac ale czy jak bede wygrywał w tej 1 lidze to czy po awansie do Silver nie bedzie ten sam problem. Proszeę o pomoc

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

to w Takim razie wyjscie z Bronz 1 do Silver jest prawie nie możliwe jak wbije 20 LP np wygram te 3 gry to następne 2 przegram i wychodze na 0 prawie

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Raczej nie powinno być tego samego problemu. Czym wyższa liga tym mniej LP sie dostaje za wina.

Nie czym wyższa liga tylko czym więcej pkt.... Do tematu muisz po prostu wygrywać i coraz więcej bedziesz dostawała ja z 5-7 doszedłem już do 20 w silvie IV ;p

Tutaj raczej nie chodzi o ukryte elo.

Sam z kolegą jesteśmy w I dywizji i dostajemy za wina +3/+4. Nie ważne czy mamy 10 lp, 30, 50 czy może 90.

Pewnie jest to jakiś bug, ponieważ nie sądzę, żeby możliwe było, żebyśmy ciągle po +4 dostawali.

Myślę, że trzeba by się zapytać supportu o co chodzi.

@down

"Potem".

A problem jest w tym, że teraz się dostaje po +5 nawet jak masz 10 pkt.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem] Ukryte Elo   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...