Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Aatrox, the Darkin Blade

kupapapapa

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupisz Aatroxa-Mroczne ostrze?

• Tak
      61
    • Nie
      6
    • Ch?tnie ale nie mam IP
      34
  2. 2. Za IP, RP czy Zestaw ze skinem?

• IP
      68
    • RP
      9
    • Posta?+Skin
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On jest... KURWA EPICKI, insta-buy, Riot widać że posiedział sporo nad jego modelem. OP

2d82fcx.jpg
Opublikowano

A więc jednak nie lucian tylko ruined king. Postać + skin. Teraz jest epicki, to co ze skinem...

Opublikowano

wygląd zajebisty , ale już denerwuje mnie , że riot na siłę robi postać z 2zyciami w pasywie.. A tak fajnie .

Edit : umiejętność w jest dziwna , włączenie powoduje że zamiast leczyć zadajemy dodatkowy dmg , czy logiczne , że tyle ile wynosi leczenie . Czyli no sens ,bo albo leczenie będzie w chuj duże (żeby opłacało się włączenie) lub małe (ale wtedy nie opłaca się wogóle ! Włączać żeby żądać dmg dodatkowy)

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

@up święte słowa, pasyw Zaca jest zbyt OP.

Wygląd ma świetny, przypomina mi połączenie Galio, Kayle i Jarvana. Gdybym miał IP - kupiłbym bez zastanowienia :)

Opublikowano

Mówiłem, że będzie mieć skrzydła ^^

Wygląda świetnie, kupiłbym jeśli miałbym IP na zbyciu, albo gdyby w spotlighcie prezentowałby się bardzo dobrze. Poczekam na rotację i wypróbuję, a potem może kupię.

Opublikowano

Akurat brakuje mi kogoś na topa, a postać wygląda epicko :D

Właśnie zacząłem zbierać IP na Lissandrę a tu...

Ciekawe kiedy będzie na PBE?

Opublikowano

No no, wygląd jest zaje*isty, solo top, moja ulubiona linia. . Kurde, zacząłem zbierać na Dianę, nie wiem czy nie zrezygnować, bo naprawdę mi się spodobał ten nowy champ..

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Wiedziałem xD

Jak dla mnie to coś w stylu mrocznego Galio z mieczem. Powinni przystopować trochę z championami i zająć się innymi rzeczami według mnie :f

@top

Jeszcze trzeba go sprawdzić na PBE, niestety mam zbyt mało championów adc i apc nie mówiąc o niekompletnych runach więc jeszcze sobie na kupno jego poczekam :P

Opublikowano

Śmieszą mnie ludzie którzy kupują postaci po wyglądzie... przecież to sie mija z celem, a ten champ wydaje mi sie że będzie op, ale znerfią go tak samo jak dariusa

Opublikowano

Up daj na luz z pasywem na 100% będzie limit... Co do reszty jakieś nowości w skillach nie ma. Mogliby dać na taka postać , że zamiast zdrowia w tym pasywie kumuluje się jakąś moc (dodatkowe ad/ap / obrażenia ) . Ult nie powala.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...