Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czat Serwera:

http://xat.com/ThaitonM2

Witam !!

Chciałbym wam oficjalnie przedstawić projekt nowego prywatnego serwera Metin2 hamachi który nosi nazwę Thaiton.

Wiem, wiem powinienem napisać zapowiedź w dziale Metin2 lecz jest to dopiero wstępny projekt. Udostępniam go tutaj gdyż chciałbym trochę go rozreklamować aby było chociaż minimalne zainteresowanie przedwczesne.

Dosyć tego pisania bzdurnego zapraszam do wstępnego opisu serwera:

• Maksymalny poziom jest aktualnie 105, lecz prawdopodobnie będzie 120127 (to zależy od was)
  • Brak nowych broni tylko podstawowe + na 80/85 poziom maksymalnie (Tryton etc.)
  • Dostępne nowe zbroje tzw. Niebiańskie zbroje na 105 poziom
  • Dostępny nowy ekwipunek (Naszyjnik, Kolczyki, Bransoletka) tzw. Niebiańska na 90 poziom.
  • Dostępne nowe hełmy (60 poziom, 80 poziom)
  • Dostępne nowe tarcze (60 poziom, 80 poziom)
  • Dostępne nowe buty (60 poziom, 80 poziom, 95 poziom)
  • Profesjonalnie dopasowane ratingi pod serwer Medium z lekkim klimatem Easy
  • W pełni zachowany klimat oldschoolowych serwerów połączony z pięknym klimatem z globalnych serwerów pomieszany z rocznikami 2007/2013 (Idealnie się wszystko komponuje)
  • Serwer działający na silniku Hamachi nie będzie online 24/7 jednakże w zupełności was nie zawiodę
  • Powiększone grupy potworów na wszystkich mapach 3,4,5 krotnie
  • Powiększona ilość potworów w grupach 2,3,4 krotnie
  • Brak tzw. Groty Wygnańców V1, V2, V3 - Jest tylko jedna tzw. Niebiańska Grota na której są moby pośrednie na których spokojnie możemy expić od 80-90 poziomu do 110,115.
  • Dostępna nowa mapa z bossem: Niebiańska Komanta Smoka
  • Dostępna nowa mapa: Diabelskie Podwórze
  • Dostępne nowe bossy: Minotaur, Diabelska Kostucha, Śmierć, Niebieska Śmierć
  • Prawdopodobnie jesteśmy za stworzeniem dwóch królestw (Jinno + Shinsoo, ewt. Chunjo) gdyż na 3 królestwa podejrzewam że będzie zbyt mało osób grających.
  • Gildie będzie można robić co minute praktycznie po odejściu, po wyrzuceniu, po usunięciu.
  • Naprawione NNO, oraz inne niedziałające bonusy.
  • Powiększone bonusy typu: HP: 1000,2000,3000, ABS: 5,10,15 itp.

Aktualnie tylko tyle udostępniam gdyż nie chcę jeszcze wszystkiego reklamować zupełnie. Chcę abyście mieli też trochę niespodzianek

Item-Shop

Tak, tak serwer hamachi z item-shopem... TAK ! Jest to jedyny serwer hamachi w którym będzie dostepny w pełni profesjonalny item-shop. Jednakże owy dodatek będzie zupełnie inny niż wszystkie:

• Ceny będą znacznie zmniejszone (Ceny nie będą przekraczały 15 zł)
  • Nie spotkacie w sklepie żadnych przedmiotów (Zbroi, Broni, Biżuterii, Tarcz, Hełmów, Butów czy też podobnych dodatków)
  • W sklepie będą między innymi: Bonusy Doświadczenia, Dropu, Yangów, oraz dodatki które również będzie można zdobyć w normalnej rozgrywce

Zakupy będzie można robić przelewem, bądź sms'em. Będą dostępne obie opcje

Thaiton Shop

Będzie dostępny w pełni unikatowy nigdzie nie spotykany system Thaiton Shop. Zapewne jesteście ciekawi na czym to będzie polegać. Już tłumaczę.

Za każdy wygrany event oprócz nagrody będziemy dostawać punkty tzw. Thaitonki. Za uzbierane Thaitonki będziecie mogli je wymienić na przedmioty: (Zbroje, Bronie, Biżuterię, Tarcze, Buty, Hełmy, oraz inne przedmioty, wspomagacze) które będą dostępne na stronie

Strona Serwera

Strona serwera będzie wkrótce dostępna pod adresem:

http://thaiton.xaa.pl

Start Serwera

Jest jeszcze nieustalony. Prawdopodobnie połowa czerwca bądź w ostateczności pierwszy dzień wakacji

Ekwipunek Thaiton

Podczas większych eventów do wygrania będzie dostępny set Thaiton: Zbroja, Broń, Hełm, Buty, Biżuteria, Tarcza.

Oczywiście wygrani będą dostawali po jednym przedmiocie losowo.

Zespół Thaiton, Rekrutacja

Zespół Thaiton składa się aktualnie z jednego administratora który wszystko robi: KOCIOL.

Rekrutacja jest otwarta podania proszę składać na email:

[email protected]

Podania będą rozpatrywane w przeciągu 2-3 dni. Na podania które nie będą pisane wzorem który zostanie podany niżej nie będą wgl uwzględniane.

Wzór Podania o prośbę przyjęcia do zespołu

&Down

Z tej strony Kocioł. Być może nie wiesz o serwerze Pantheons. To ja go stworzyłem był w 80% podobny do tego z item shopem itp, był to serwer medium i rekord graczy 116 osób. Więc proszę nie mów mi co mam robić :)

&Last

Boże... Ludzie zrozumcie, to są czyste pliki serwerowe z paroma zmianami w bazie ^_^ Plików Pantheonsa nikt nie posiada nawet ja gdyż uległy usunięciu :)

Opublikowano

Może zróbcie ładna Prezke :> Bo nie zacheca .. A i Item shop na Hamahi ? No nie :> To ma byc dla zabawy a nie medium .. Bo bedzie po 10 os max :> !

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Zostaw 105 poziom (ew 99) i zostaw dwa królestwa ( CHUNJO, SHINSNOO ) Jinno przejadło się każdemu.
Kiedy przewidziany start?

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

ciekawe z tego co wiem to kociol juz dawno nie byl na forum i pliki panthenon sa dostepne jako pliki serwerowe wiec robisz ludzi w chu%a

3392542656.png

Opublikowano

Ale czemu Strona nie działa? :D

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

"Strona serwera będzie wkrótce dostępna pod adresem"

Opublikowano

Zrób prezentację będzie raźniej. Ogólnie serwer nie robi jakieś dużej furory. Na hamachi nie opłaca się robić hardów,mediumów musi to być easy/4fun i grywalność będzie .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...