Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcesz bronie w mc? CrakShot

Plejer 23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omfg Dawno tu nie byłem. Rozpiszę się tak :

Nie wiem czy będę aktualizował poradnik, na pewno zrobię speciale

No tak jestem leniwy noob

@Ref i oczywiście nowa ankieta ;_; Tak mi się chce to robić :C

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

WOW! Jeden z najbardziej epickich i przydatnych TuT'ów jakie widziałem. Wykorzystanie gwarantowane! I jeszcze raz WOW i łapaj plusa.

+

sseekj.jpg

Opublikowano

Siemka, ludzie!

Czy do tego pluginu są jakieś teksture Packi?

Bo byłem kiedyś na serwerze BF3 i patrze,a są tekstury broni, więc jak zrobić, żeby CrackShot miał tekstury broni?

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może trochę odkop ale odpisze ci Sol1d3r

Tam są podstawowe bronię z crackshota tylko pozmieniane np na siekierę czy coś. I zmieniony texturepack że siekierka wygląda jak np pistolet itp. A żwir to jest np. Amunicja

Opublikowano

Ale się opisałeś, opisałeś. Strasznie dużo tego tekstu ale to dobrze, grafika jest jakaś tam prosta z generatora i ss. Ogólnie świetny poradnik, wszystko co nowe jest zawarte w temacie. +

,,Vape is good, vape is my life"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z chcecia użyje tego pluginu do mojego serwera. Co to prezentacji, to ma niedopasowane grafiki i kilka błędów skladniowych.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tut ocenię średnio 6/10, a plugin często się buguje. Na serwer jest dziwny moim zdaniem. Każdy ma swój gust. (Mi się nie podoba, myślałem, że będzie lepszy ale się zawiodłem) . Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...