Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wgrać SF mod 2012 na Ravie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siem chciałem wgrać SF mod 2012 na ravie ale nie wiem czy wszystko dobrze robie ponieważ po wgraniu wszystkich plików tam gdzie trzeba próbuje włączyć moda i wyskakuje mi "he dynamic link library 'devil.dll' could not be found " nie wiem czy wszystko zrobiłem poprawnie więc prosze o opisanie krok po kroku jak wgrać takowy mod na serwer ravi albo napisać co jest przyczyną tego "błędu".

Opublikowano

EngraveR dzięki za link... zrobiłem wszystko jak trzeba sciągnołem polskiego clienta i postąpilem zgodnie z dalszymi instrukcjami lecz niestety nadal nie moge wejść na serwer. Mam ip itd wklepuje login i password potem wyskakuje "zostaniesz połączony z serwerem..." lecz nie wiem ile bym nie czekał to niestety nie łączy mnie z serwerem. Możecie pomóc mi z tym ?
Dodam ze wyszła jakaś nowa aktualizacja i jeszcze gdy nie zaktualizowałem gry nie chciało mnie połączyć z serwerem dokładnie działo sie tak jak na modzie ale po zpatchowaniu gry wszystko dobrze działa.

Opublikowano

EngraveR dzięki za link... zrobiłem wszystko jak trzeba sciągnołem polskiego clienta i postąpilem zgodnie z dalszymi instrukcjami lecz niestety nadal nie moge wejść na serwer. Mam ip itd wklepuje login i password potem wyskakuje "zostaniesz połączony z serwerem..." lecz nie wiem ile bym nie czekał to niestety nie łączy mnie z serwerem. Możecie pomóc mi z tym ?

Dodam ze wyszła jakaś nowa aktualizacja i jeszcze gdy nie zaktualizowałem gry nie chciało mnie połączyć z serwerem dokładnie działo sie tak jak na modzie ale po zpatchowaniu gry wszystko dobrze działa.

Pobierz aktualne serwerinfo

http://www.mpcforum.pl/topic/889444-szukasz-serverinfopy-do-jakiegos-servera-pisz-tu/page-17#entry7328824

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...