Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Twisted Fate

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o nim myslicie? Do niedawna uwazalem go za slabego i latwego do zniszczenia, ale od s3 zauwazylem ze jest mocnym pickiem. Co o nim sadzicie? Podacie mi jego +/- i ktore etapy gry nim sa silne a ktore slabe? (late, mid, early game)

Chodzi mi o mida

Pozdroo

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano
  • Stun co (chyba) 3 sek

• Ogromne dmg

• Co 3 ataki dodatkowe dmg

• TP i widzisz wszystkich na mapie

• Łatwo się harrasuje

• Ogromne dmg

• Ogromne dmg

Early i Mid są silne, w late słabnie

@2down. To chujowo gram bo zawsze w early byłem najlepszy a w late tylko double robilem

Opublikowano

Również myślałem że jest do bani pickiem, dopiero w 3 Sezonie przejrzałem na oczy.

Ap ciśnie praktycznie każdego na midzie, trzeba tylko trochę ogarnąć.

+Na starcie jak i w Late ogromne dmg

+z Full buildem Q i W co 3 sekundy (da sie zastunować przeciwnika na amen)

+Łatwa farma

+Wspaniała red card do zgarniania większej ilości farmy

+Dobry stun

+Niebieska karta pozwala kontrolować stan many, przez co nie będziesz musiał się często wracać z jej powodu.

+Ult ujawnia przeciwników na mapie nie zależnie od tego gdzie są

+Niesamowite ganki

+Każdy skin jest bardzo przyjemny dla oka, posiada ich bardzo dużo

-Ograniczony zasięg teleportu z ulta

-Riot dało informację że w najbliższym czasie dostanie nerfa.

Opublikowano

@2up, właśnie w late rozpierdala teamfighty z czerwonej karty i Q, wtedy ma największe DMG. W early jest dość słaby.

+ Świetny harras/poke

+ OP ulti do ganków

+ Porządne CC

+ CDR w skillu

+ Mana sustain

- Cienki w early

- Wymaga ogarnięcia

Grałem dzisiaj ja kassa vs jakiś tf to go rozniosłem. Kiedy zaczął mnie przyciskać to było tylko R-E-Q i padł. Niestety, takie uroki papiera.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Jak dla mnie postać nie dobra, ponieważ nie lubię nim grać, jego skille nie są zbyt fajne, więc jak dla mnie nie jest dobrą postacią, ale każdy ma inne "zamiłowanie" więc musisz pooglądać poradniki typu jak nim grać bo mi się nie podoba :)

Opublikowano

Bardzo dobry w s3, ultem rozwala mid/early robiąc ganki na inne linie, sam mida powinien zownić jeśli grający TF'em ogarnia rzucanie Q. Mocne kombo w early łatwiutko kosi wroga, w teamfightach też daje radę.

Opublikowano

TF zależy od skilla, jego rolą nie jest zajebanie adc z kombo i h*j wie czego, tylko harras. Po 6lvlu gangujemy linie, praktycznie free frag jak masz ogarnięty team. Sustain do many, b. dobra farma (sfedowany q i nie ma całej fali, ew q+czerwona karta). Jednak wielu graczy nie wiem jak grać tfem i marnuje jego potencjał. Tak w ogóle to wszyscy mogą zobaczyć co froggen, xpeke czy ktoś inny wyczyniał tfem.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...