Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Draenor2 + Allium

locaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beka to ta wyszczekana gówniara z tematu śp Albatora dla której jeszcze cipka nie obrosła.Kurwa mać co za ludzie.

Weź kur** wypierda*** lizać "pupę" wielkiej serwerowni ForGame <3

Co do serwera, pewnie będzie dużo autorskich pomysłów, co przyciąga graczy =]

footer_logo.png

Opublikowano

Ja do połączenia nic nie mam, tylko team Dr2 jak wypuszcza serwer to na początku za*********ja ja by mieli motorki w tyłkach.. :) a potem już tak mniej.. Mam nadzieję że teraz będzie tylko lepiej Tenmie nie brakuje pomysłów wam raczej też, więc będzie super.

P.s

Tenmie konto na mpc zablokowali ? ;c

Opublikowano

Gówno wiesz o nas nie nam pliki wypływają na lewo i prawo :) pewnie znowu będzie nie wypał xD

b_560_95_1.png
Opublikowano

Jeden plus tego serwera :)

Przynajmniej nowe pliki serwerowe dla dzieciaków na MPC się pojawią, czyż nie tak Tenma? :)

Jednego czego mi szkoda to szykry, że pakuje się w takie błoto :)

Ale co tam wielcy napinacze świata Metin2 zawsze muszą upaść z hukiem.

SQL Error An error occured with the SQL server: mySQL query error: SELECT * FROM mpc_core_editor_autosave WHERE eas_key=

Już niebawem zapowiedź!

Opublikowano

Ha ha ,,powodzenia", jak kolega up pewnie znowu będzie kicha :D

<<•ҳ̸Ҳ̸ҳ Ozim517 ҳ̸Ҳ̸ҳ•>>

Opublikowano

Gówno wiesz o nas nie nam pliki wypływają na lewo i prawo :) pewnie znowu będzie nie wypał xD

Czekaj, czekaj... Almantia = Grayst = Revolution... Tak, nie wypływają wam pliki...

Wątpię, żeby Tenma, albo ktokolwiek udostępnił te pliki na MPC lub gdzie indziej. Tenma Alliuma robił już bardzo dużo czasu, więc od tak by zmarnował swoją pracę? (Jak Raven aka Lourt) Nie wydaje mi się ... Zresztą Draenor bez wątpienia jeden z lepszych serwerów w Polsce, a mało graczy jest przez "buga", który zraził 80% wszystkich graczy...

BTW:

Na serwerze raczej zagram, fajnie się to wszystko prezentuje. Team Draenora na pewno wszystko ogarnie, a umiejętności Tenmy, tylko w tym pomogą :)

Opublikowano

Czekaj, czekaj... Almantia = Grayst = Revolution... Tak, nie wypływają wam pliki...

Wątpię, żeby Tenma, albo ktokolwiek udostępnił te pliki na MPC lub gdzie indziej. Tenma Alliuma robił już bardzo dużo czasu, więc od tak by zmarnował swoją pracę? (Jak Raven aka Lourt) Nie wydaje mi się ... Zresztą Draenor bez wątpienia jeden z lepszych serwerów w Polsce, a mało graczy jest przez "buga", który zraził 80% wszystkich graczy...

BTW:

Na serwerze raczej zagram, fajnie się to wszystko prezentuje. Team Draenora na pewno wszystko ogarnie, a umiejętności Tenmy, tylko w tym pomogą :)

To, że wypłynęły te pliki to moja wina, nie ForGame, bo wtedy nie było mnie tam.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Z gul ten Koper Synu !

Kargul maszynka nie łapie.

Allium'menium nie pomalujesz.

AVE Brudni metaliści.

Szyrky współczuje ci.

SQL Error An error occured with the SQL server: mySQL query error: SELECT * FROM mpc_core_editor_autosave WHERE eas_key=

Już niebawem zapowiedź!

Opublikowano

pliki dr2 wyciekly przez exploit w ngnix a wy sie podniecacie jakbyscie kazdy serwer mogli zhakowac, lol

i nie w ngixie tylko w vi

Opublikowano

pliki dr2 wyciekly przez exploit w ngnix a wy sie podniecacie jakbyscie kazdy serwer mogli zhakowac, lol

Ciekawe :rolleyes: nie wiem jak wyciekły ale ważne ze wyciekły i ciekawe co będzie z tym waszym nowym aluminium

b_560_95_1.png
Opublikowano

Odpowiedź jest jedna:

ForGame boi się konkurencji, zresztą tak samo jak inni... Draenor przez ostatnie miesiące był "uśpiony" i każdy miał to w dupie... A teraz gdy może wrócić jego dawna "świetność" konkurencja już się obsrała ...

Tacy ludzie mnie wkurwiają, wejdą do tematu i od razu hejtują... ForGame, wielce mi kurwa serwerownia, która wybiła się dzięki pliką Graysta, które wyciekły, ale chuj mi do tego...

Nie podoba się? Wypierdalać na te wasze almantie i inne gówna. Dziękuje, dobranoc...

Mów mi KeiseN :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...