Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Bugi na Forum

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam propozycje na forum żeby naprawić bugi, wiem że administracja jest bardzo zajęta ale to na prawdę jest uciążliwe.Chodzi mi o bug takie jak :

-Wchodzenie na kogoś profil/swój

-Zmiana Avataru

-Raportowanie (nie tylko na mobilnych wersjach)

-Dodawanie postów

-Edycja tła profilowego

-Problemy z code

-Statusami

-Usuwaniem się

z "o mnie"

i nie da się nic z tym zrobić.

Do tego jeszcze ten jebany error:

1369317882-U847602.png

Trzeba to naprawić!

Opublikowano

Oczywiście, że na tak. Niemniej niektóre błędy są priorytetowe, a niektóre mogą poczekać troszkę. Trzeba umieć zorganizować pracę tak, aby zacząć od tego, co jest uciążliwe najbardziej.

Opublikowano

ref

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego ale bugi na forum prędzej czy póżniej zostaną naprawione, niezależnie od tej sugestii. Odświeżanie tego (imo zbędnego) tematu nie przyśpieszy tego procesu.

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego ale bugi na forum prędzej czy póżniej zostaną naprawione, niezależnie od tej sugestii. Odświeżanie tego (imo zbędnego) tematu nie przyśpieszy tego procesu.

Ja to rozumiem, ale temat strasznie spada i robię refresh żeby nie spadł całkiem.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Admin Cienia
Opublikowano

Bugi raczej nie powinny trafiać w to miejsce, jak coś znajdziesz to odpowiednijeszym miejscem byłby jakiś admin.. Ew IPB forum.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Bugi raczej nie powinny trafiać w to miejsce, jak coś znajdziesz to odpowiednijeszym miejscem byłby jakiś admin.. Ew IPB forum.

Czyli masz na myśli żebym się skontaktować z Administratoramim IPB?, a to nie zadanie dla adminów naszych :D ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Admin Cienia
Opublikowano

Czyli masz na myśli żebym się skontaktować z Administratoramim IPB?, a to nie zadanie dla adminów naszych :D ?

A czy nie potrafimy czytać ze zrozumieniem :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...