Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Shaiya B-World

BlonDina

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie też się strasznie wolno pobiera , a na mega nie chce się nawet zacząć pobierać :D. Wiec wybrałam torrenta - mniejsze zło :D

Opublikowano

Zamierzamy dziś wykupić jakiegos hosta zeby wam szybko udostępnic :)

Mamy link z któego mozna pobierac nawet 2 mb/s . Jak to zrobić?

1. Wejść na strone xxx

2. Następnie wkleić linki xxx pobrać :)

PS Jeśli ominiesz krok 1. nie zadziała link i zobaczysz czystą stronę.

xxx

Opublikowano

Witam!

Powiem tak serwer jest bardzo fajny i ogólem miła atmosfera,ale jednak mam pare zastrzezen tj.dlaczego nigdzie nie dropi eq na lvl 55

a takze brak broni na 60 lvl (np. dla woja jest tylko włócznia) prosiłbym o uwzglednienie tego !

Opublikowano

Ten serwer to istne dno kto w ogóle wymyśla takie coś transfer "jak bym srał na kiblu" ...

Brak myślenia przy robieniu czyli brak dropu co mam dropić lapki , które mam lub EQ , które dostałem z połowy map na serwerze nic nie dropi .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Administracja jest polska a Pan 2 posty wyżej chyba nie czytał droplist na każdej mapie coś dropi :) można do mnie mówic po angielsku jak i polsku bez różnicy

Opublikowano

Ten serwer to istne dno kto w ogóle wymyśla takie coś transfer "jak bym srał na kiblu" ...

Brak myślenia przy robieniu czyli brak dropu co mam dropić lapki , które mam lub EQ , które dostałem z połowy map na serwerze nic nie dropi .

Bardziej żałosny jest ich upload clienta ;)

Opublikowano

Gra w ogóle jakiś polak na tym serwerze ?

Czy na serwerze gra więcej niż dziesięciu graczy, bo widziałem tylko człowieka z ekipy administracyjnej i niestety nie znał Języka Polskiego. Był to " -T1- ".

2ldvyfd.jpg

Opublikowano

W godzinnach dziennych ADM B1 mówi po polsku jestem to ja , oraz alternate również po polsku . w Nocy T1 jest z bułarii także z polskim ciężko ale jest bardzo przyjazny :)

Opublikowano

To bardzo dziwne co piszesz. Jak ja zaczołem grać to odrazu napisano do mnie po polsku i pomogli mi wbić lvl

Opublikowano

Poziom 60 dostałem od -T1-. Tylko, że zawszę jak wchodzę na serwer i napiszę coś na trade to nikt nie odpowiada. Chodziłem po różnych mapach i szukałem ludzi. Niestety nie udało mi się. Może akurat nie długo spotkam graczy Shaiya B-World :)

2ldvyfd.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer pewnie upadł. Gdyby był wyłączony, ponieważ starają się coś poprawić, dodać lub usunąć myślę, że administracja by nas o tych zmianach poinformowała.

2ldvyfd.jpg

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Serwer pewnie upadł. Gdyby był wyłączony, ponieważ starają się coś poprawić, dodać lub usunąć myślę, że administracja by nas o tych zmianach poinformowała.

Musieliśmy server zamknąc z powodu wyprowadzki i tego ze urodziło się nam dziecko :)

Ale wracamy już niedługo :) Ci co grali - można wypowiedzieć się na temat ewentualnych zmian

Opublikowano

Gratulacje.
Nie pamiętam do końca jak ten serwer wyglądał, bo za długo nie pograłem, ale mam zamiar zagrać ponownie jak wystartuje.

Mam nadzieję, że administracja będzie nas tutaj informowała o zmianach jak i o dniu wystartowania po raz drugi :)

2ldvyfd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...