Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Znaczek gildii!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na elitemt2 tam nie da się wgrywać znaczków gildii, podobno bugi. Stare gildie mają znaczki, bardzo się nakręciłem na własnego avatara, kiedyś tez już pisałem o tym problemie. Może ma ktos momysł czy da się coś z tym zrobić?? Ta sprawa wymaga więcej czasu niż tylko napisanie "usuń folder mark itp" (to nie działa ;p). Więc porszę o dokładne przyjżenie sie tej sprawie, najlepiej pobrac klijenta i pomajstrować, na świeżo zobaczyc i spróbowac rozwiązac ten problem. Wątpie, że komuś sie to uda, więc tez chciałbym spytać, czy ktoś ma własną gildie na elitemt2 założona przynajmniej z 2lata temu, która ma znaczek, może by mi ją przekazał albo coś w tym stylu...

Dziękuję i pozdrawiam oraz licze na poważne przyjżenie sie tej sprawie!!!

post-510076-0-02768000-1340815669_thumb.png

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

Raczej nic nie zrobisz już z tymi znaczkami.

Pamiętam jak próbowałem kiedyś na różne sposoby tych znaczków lecz nic z tego mi nie wychodziło.

Jeżeli szukasz Gildii,znajomych do Gry to pisz w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/818568-szukasz-przyjaci-do-gryosb-do-gildiipomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj/

Bo jako takich próśb o przekazanie Gildii nie kierujemy na forum lecz można podczepić to pod właśnie szukanie grupy osób do gry.

Opublikowano

Ten temat, co podaleś, też za bardzo nie pasuje, gdyż nie szukam znajomych, lecz "gildii- konta, postaci" ( przedmiot nieożywiony ), wydaje mi się, że mój problem jest zgodny z regulaminem, więc ponawiam problem

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

Opublikowano

Próbuj brute force hahaha :D. Chodzi mi o to, byś na siłę cały czas próbował wgrać, bo pamiętam, że miałem ten sam problem na elite i jak uparty cały czas dawałem wgraj znaczek gildii, aż w końcu wszedło. Powodzenia :D.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

no nic poszukam rozwiązania na forum serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...