Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] P2W?

Azggar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainteresowałem się tą grą, oglądałem filmiki na yt i czytałem komentarze ludzi. Ogólnie spodobała mi się, ściągnąłem ją, a w tym momencie się aktualizuje.

Ciekawi mnie tylko jedna rzecz - czy trzeba dużo inwestować, by być dobrym w tej grze? Czy gracz, który nie wydaje nic na tą grę może mieć to wszystko co ma osoba, która co tydzień kupuje do niej doładowania?

Opublikowano

Tak, nie musisz wydać ani złotówki by osiągnąć tyle co osoba wydająca grube pieniądze. Oczywiście potrwa to dłużej. Za każdy lvl dostaje się walutę którą można kupić za złotówki więc możesz kupić wszystko co jest dostępne w sklepie poprzez samo granie.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Jeżeli będziesz miał dobrą taktykę, samą podstawową talią (może z małymi poprawkami, heh) ubijesz każdego.

P2W tu nie widzę za bardzo, bo szkoda ełraków na takie coś. Samymi pakietami za golda, dużo osiągniesz.

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...