Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DoC grą nie P2W. Czy aby na pewno?

Kąsanafidne

DoC grą P2W  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy DoC to gra P2W?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was pytanie. Nie gram w tą grę długo, ale mam do was pytanie. Czy nie uważacie DoC'a za grę P2W? Kilka razy widziałem: gościo ma 25 ELO, a ma talię wartą 125000... Albo talie po 110 kart z ELO 30. Ręce opadają, że tak się szerzy P2W.

Opublikowano

To nie jest gra P2W.

Zwyczajną talią początkową można zniszczyć przeciwnika z jakąś mega talią, tu nie kupujesz skilla za pieniądze, tylko karty, którymi możesz grać.

Jeżeli gracz nie umie grać, to nawet z dobrymi kartami się mu nic nie uda.

Opublikowano

Jakby nie patrzeć nawet na 1 elo można mieć drogą talię, bo np. za kampanie dostajesz chyba jeśli się nie mylę 1000 niebieskich runek, a jeśli powpisujesz wszystkie kody na darmowe karty/inne bonusy to akurat uzbiera Ci się 1100 runek, czyli tyle ile kosztuje talia Craga Hock'a. Z resztą ja po skończeniu kampanii miałem chyba 15 pakietów do otworzenia jeśli nie więcej, więc mogłem mieć wykokszoną talię. ;p

@down

Przecież ***** napisałem to samo...

Opublikowano

Dobijają niektóre komentarze ;3 Posłuchaj... zaczynając grę możesz wbić od początku dajmy sobie np. 500 ELO, potem zacząć przegrywać, spejalnie lub nie i spaść do 1 ELO mając w ręku takie karty, że masakra ;3 więc się nie dziw że ktoś mający 1 ELO ma talię której normalnie nie zdobędziesz na tak niskim ELO. Pozdrawiam!

Opublikowano

Warte zauważenia jest to że jak ktoś ma dużo kart w talii to jest to złe powinno się mieć nie mniej nie więcej 59 kart.

Poza tym co z tego że wydasz kasę kupisz zestaw za 1000 i nic dobrego ci nie wypadnie. Kiedy kupisz 2 pakiety posiłków i będziesz miał więcej dobrych kartach. Tutaj trzeba mieć więcej szczęścia niż kasy(jeżeli chodzi o zdobywanie kart)

Opublikowano

Warte zauważenia jest to że jak ktoś ma dużo kart w talii to jest to złe powinno się mieć nie mniej nie więcej 59 kart.

Poza tym co z tego że wydasz kasę kupisz zestaw za 1000 i nic dobrego ci nie wypadnie. Kiedy kupisz 2 pakiety posiłków i będziesz miał więcej dobrych kartach. Tutaj trzeba mieć więcej szczęścia niż kasy(jeżeli chodzi o zdobywanie kart)

Z iloscia kart sie z toba nie zgodze poniewaz nawet majac 70 dobrych kart mamy wieksza szanse na wygrana niz z 59 karami w tej grze liczy sie jakosc i troszke sczescia

Opublikowano

Z iloscia kart sie z toba nie zgodze poniewaz nawet majac 70 dobrych kart mamy wieksza szanse na wygrana niz z 59 karami w tej grze liczy sie jakosc i troszke sczescia

Kiedy mamy właśnie 59 karty szczęście ma mniejszą rolę ponieważ jest mniej kart i możesz bardziej przypuszczać co dostaniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...