Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KTÓRY LAPTOP NAJLEPSZY?

dominations

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma niczego lepszego w tym budżecie. Ten lapek wystarczy spokojnie do gry we wszystkie najnowsze gry, oprócz Crysis 3 i Max Payne 3 i ARMA III :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

dobra niech tak będzie tylko wytłumaczcie mi w czym jest lepszy od tych samsungów bo ze specyfikacji nie jest lepszy przynajmniej ja tam nic lepszego nie widze :)

Opublikowano

Nie widzisz, bo jak widać się nie znasz.

Ten Lenovo Y580 ma kartę graficzną GTX 660M - wręcz nieporównywalna z wszystkimi GT 640 i tym podobnymi!

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Po pierwsze do czego będziesz używał laptopa?

Czego potrzebujesz? Bardziej nastawiasz się na solidność i jakość kadłuba czy lepsze parametry?

Ten Lenovo będzie najwydajniejszy za tą cenę - i5 + 660m ma już ładnego kopa, natomiast traci słabą matrycą, rozdzielczością i z tego co słyszałem to się grzeje.

Od siebie oprócz tego Lenovo co podał kolega wyżej mogę polecić:

http://www.x-kom.pl/p/122460-notebook-laptop-15-6-msi-ge60-0nd-i5-3210m-8gb-750-dvd-rw-win8-gtx660m.html

I mój osobisty faworyt ( nie do gier )

http://www.x-kom.pl/p/118504-notebook-laptop-15-6-lenovo-ibm-thinkpad-edge-e530-i5-3210m-4gb-500-7hp64-3g.html

Świetne wykonanie zdecydowanie najlepsze ze wszystkich laptopów podanych wyżej, przyzwoita wydajność, może nie do gier na max detalach, ale też da radę pograć, bardzo dobra matryca, wyższa rozdziałka nie fHD, ale HD+ już daję radę

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...