Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Dotyczące wyniku bitwy

michalmonika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ee?? ma dobre działko jeśli wiesz gdzie strzelać...

działko jeżeli chodzi o dmg na dobre , ale troche niecelne .

5 fragów w sumie to nic specjalnego jeszcze, na każdym tierze można to zrobić i każdym czołgiem

Opublikowano

W sumie to jak kończę bitwę z pięcioma fragami to się cieszę i uważam ją za udaną, tak, że raczej Twój wynik traktuję jako wynik dobry. Jakimś orłem w WOT nie jestem ale tak myślę :) Fakt, że zdarzają się większe ilości fragów (mój rekord to 7) ale 5 mało nie jest :) Jak mi się na E75 udało 4 wbić to radochę miałem jak dziecko :)

A tak BTW to M3Lee to fajny czołg tylko nim się grać trzeba nauczyć :)

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

Moim zdaniem wynik świetny nie jest, ale też zły nie jest. Jest dobrze :) A co do działa co UP pisali, działo dobre ale jest bardzo nisko położone i jak chcesz zza górki strzelać.. Nie dasz rady ;_;

Opublikowano

@Up...

Tylko zauważ,że losuje mnie najczęściej gdzie max tier to 4 więc tyle dmg mógłbym zadać jakby cała drużyna nie grała(PS.Mówisz chyba o wyższych tierach).A poza tym działo jest mało celne,więc zanim trafię to zdążą go prawie zabić i wtedy przy odrobinie szczęścia dobiję.

@2UP.

W t-50 jest wieżyczka obracalna do okoła.W tym czołgu tak nie ma.A poza tym mój ma słabą celność i wolno jedzie.

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...