Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] 4FUNMT2.PL - Na 'wolnym'

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może się spodoba ;)

jakaś tam jakość jest tylko w hd a spadki fps to nie moja wina
yy ps. nie pytać o nick ^^

Takim sposobem pozbyłem się Czarnej Różdżki+9 14um 2xlud 10int 10kryt z rangą na + biłem grupkę gości ranga spadła, dopadli mnie w 3 (nno jak zwykle nie działa) i po itemku =)

Hejo

Opublikowano

Bardzo słabo na bugu bijesz.....

bo bez czarowanego ostrza ;) albo wgl bez bugu ?

Oo.. Ile tutaj na ludzi? Jakie KD ? Co do skilii to mocno walisz :D

kd um+5 kryta+5 klasowe+5

na stronie pisze ze jest od 200 do 300 a w m1 jest przynajmniej po 40/50 (może więcej, nie liczę) więc jest kogo bić

Hejo

Opublikowano

Ohh chodzi mi że zbugowałaś ostrze dzięki czemu każdego(prawie) miałaś na skilla. Wystarczy przypatrzyć się że biłaś z ręki.

To przypatrz się dokładniej i zobacz ze czarowane ostrze włączone jest tylko w 3:28 (i na samym początku ale wtedy nikogo nie biję ^^). A to 'bicie z ręki to chyba chodzi o uderzenie palcem(?). Na serwie masz do 3kk hp.

Nie tylko dmg się liczy więc nie szukaj dziury w całym.

Hejo

Opublikowano

Sory że nie do tematu ale tutaj widze że jest ktoś ON , więc pytam czy rejestracja na serio kosztuje 3,69zł czy tylko tak pisze? Bo wiele jest przypadków ze pisze 3,69zł a tak naprawde 30zł :D

sura.jpg

Aktualny serwer:EliteMt2

Nick:LeżećPiesku

Klasa Postaci: Sura (ON)

Level:105 ale będzie wyższy

Opublikowano

Sory że nie do tematu ale tutaj widze że jest ktoś ON , więc pytam czy rejestracja na serio kosztuje 3,69zł czy tylko tak pisze? Bo wiele jest przypadków ze pisze 3,69zł a tak naprawde 30zł :D

pisanie, że coś kosztuje mniej niż jest faktycznie jest chyba niezgodne z prawem

tu rejestracja kosztuje 3zł - na pewno

ale warto ^^

i co 24h dostaje się SM (przecież to easy)

Hejo

Opublikowano

pisanie, że coś kosztuje mniej niż jest faktycznie jest chyba niezgodne z prawem

tu rejestracja kosztuje 3zł - na pewno

ale warto ^^

i co 24h dostaje się SM (przecież to easy)

dzieki wielkie xD

sura.jpg

Aktualny serwer:EliteMt2

Nick:LeżećPiesku

Klasa Postaci: Sura (ON)

Level:105 ale będzie wyższy

Opublikowano

Halucyn :) Ty tak wkurzałeś mnie przy handlarzu zbroji jak woja robiłem . Ale wpadłem surką i też nie było wesoło z tobą hehe ... Co do dmg jest ładne :) Super nagranie ! :)

Opublikowano

Słabo ci idzie kłamanie jak nie dawałaś rady z szamanem to biłaś z bugu ..... Takie cienkie to bicie na wolnym że pierwszy lepszy cie zabija bez trudu. I po drugie wystarczy dobrze się przypatrzyć i widać że cały czas bijesz z ręki nie z broni :) Chyba musisz się do okulisty udać.

IDcncno.png

Opublikowano

charlie120, dnia 11 Maj 2013 - 13:25, napisał:

Słabo ci idzie kłamanie jak nie dawałaś rady z szamanem to biłaś z bugu ..... Takie cienkie to bicie na wolnym że pierwszy lepszy cie zabija bez trudu. I po drugie wystarczy dobrze się przypatrzyć i widać że cały czas bijesz z ręki nie z broni :) Chyba musisz się do okulisty udać.

NIE GRASZ na tym serwerze - to widać od razu.

Różdżka (czyli ta broń co mam - do kupienia u handlarza) ma tylko animację bicia z ręki (zwykłe ataki lewą ręką a różdzka w prawej).

Proszę zrozum, że to tylko animacja i nie da rady uderzyć przeciwnika tą bronią.

Nie mam nawet pewności o jaki bug Ci chodzi.

Szaman w 2:55 za pierwszym razem padł (6kk dmg z palca), chyba woj zadał 1kk dmg i sura z wirka 1.3kk i leże, dziwne? Raczej nie.

Jak chcesz to zarejestruj nowe konto, wejdz do gry zrob eq, napisz do mnie pw na forum, zobaczymy czy z bugiem (o jaki bug ci chodzi wgl ^^) czy bez.

Hejo

Opublikowano

z czego tą bron zrobiłeś co na filmiku bijesz ?

U sprzedawczyni broni w zakładce wachlarze masz do kupienia tą bron+0 (czarna rozdzka)

ale jak chcesz zrobić sobie z 2x lud to kupujesz 'Klacze Boskiej Rośliny+0' wbijesz na +9 wbijasz sobie bony (np. 10um 20ludzi) ulepszasz u Sury Seona na czarna rozdzke+9 i wtedy masz 2x ludzie

Hejo

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...