Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włosy : d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam gęste włosy i niestety jak zapuszczam(lubię takie dłuższe mieć xD) i są już długie (przykładowe zdjęcie poniżej, nie moje) to niestety wyglądają dziwnie, głowa kilka x większa przez gęste włosy ; d Czy takie pocieniowanie u fryzjera by coś dało ?

http://img401.imageshack.us/img401/103/5454047.jpg

nie powiem jak on wygląda ale włosy jak mam długie to podobnie układam(na bok daje i tyle)

Opublikowano

To są długie włosy? xDDD

Myślałem że zapuszczasz konkretniej a nie takie coś.

Ja na początku zapuszczania włosów miałem dosłownie afro na głowie, tyle że ja mam kręcone.

Możesz układać włosy na jakiś lakierach czy na żelu i wtedy będzie wyglądało to w miarę normalnie.

Czy pocieniowanie u fryzjera coś da? No pewnie da, tylko że jak dla mnie cieniowanie włosów jest trochę

nie na miejscu będąc chłopakiem, zresztą lakiery i inne cuda też. Chociaż jak zrobisz sobie normalną fryzurę

to nikt nie będzie na to patrzył ile wywaliłeś żelu na głowę.

Najlepszy sposób to zapuszczenie włosów minimum do ramion, wtedy już tak bardziej się rozprostują i nie ma efektu

"wielkiej głowy" :)

HBV27j.png

Opublikowano

zrob se przedziałek na srodku, a nie jak pedał grzyweczke. Jeśli oczywiscie mowimy tutaj o długich włosach. Przedziałek na srodku, włosy za uszy albo kucyk. Nie lec w chuja i nie rob sobie grzywek.

Opublikowano

Proponuje iść do fryzjera i się obciąć jak facet, tzn.krótko na jeża.A jeżeli już się tak uprzesz na te długie włosy, to zapuść sobie je jeszcze bardziej i zepnij w kucyka, wtedy to jeszcze "jakoś" wygląda, ale też tego nie pochwalam.

Opublikowano

Pocieniowanie Ci troszkę uszczupli ilość włosów na głowie. Do tego możesz kupić jakąś odżywkę, czy coś i nakładać na włosy, aby nie sprawiały wrażenia wielce bujnych. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...