Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Piątek - Start servera 27 .DE

Piteruum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak jak w temacie w piatek startuje 27 serwer na niemieckim sf o godzinie 16 naszego czasu.

Jesli ktos bylby chetny grac takze tam(stworzy sie polska gildie), prosze wypisywac nicki ew jak temat zamkna pw.

Prosze o nie przenoszenie tematu do kosza do Soboty jesli jest taka mozliwosc.

Opublikowano

Nick: Virrun120

Mogę zabawić się z wami, akurat mam ochotę wypróbować swoje siły w nowej profesji wojownika.

Virrun120

Opublikowano

siema ja moge zagrac z toba na niemieckim servie ale i tak szans z nimi niemamy bo ja kasy nie wydam !!.. bo i tak gram na polskim s19 106 lvl ;d

Nick:Venix

Opublikowano

Ja nie mowie zeby ktokolwiek kupywal grzyby , tez napewno da sie troche grzybkow za free zrobic , ja sam nigdy nie kupilem grzybow i nie zamierzam.

Dozobaczenia jutro. ; ) Jak gildia powstanie dostaniecie zaproszenia.

Opublikowano

Gildia juz jest moj nick : piotrek17 , niektorym wyslalem niektorzy jeszcze nie weszli na serwer , a jeden doszedl do niemieckiej gildii chyba ze ktos zajal twoj nick.

Virrun120

Zapraszam kilku graczy juz jest.

Opublikowano

Rozbudujemy twierdze i Was dodam.

Jutro juz chyba rozbudujemy wiec jutro tym co nie wyslalem wysle zaproszenia , 10 osob to nawet sporo, jak na niemiecki!

Prawdopodobnie bedzie fuzja gildii Polskiej ponizej top 50 , tam jest z 5 osob to juz nas bedzie prawie 20!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...