Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej opłacalny kurs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym poznać Wasze zdanie nt. najbardziej opłacalnego zarobku w przyszłości. Nie chce marnować czasu, chciałbym się zapisać na kurs, i tu mam do wyboru 3 ciekawe kierunki.

1. grafika
  2. programowanie
  3. tworzenie stron www

Jak myślicie, co będzie bardziej opłacalne? Czego warto się nauczyć?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Do grafiki i robienia layoutów trzeba mieć talent, jeśli go nie masz to chuja ci ten kurs da, a kod każdy głupi może klepać.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Grafika - można się tego nauczyć, ale trzeba być kreatywnym. Jak najbardziej opłacalny kierunek powiązany z wieloma zawodami. Nie wiem, co Cię interesuje. Ja bym wybrała grafikę.

Opublikowano

To już zależy od ciebie. Wszystkie z tych trzech są opłacalne.

Jak skończysz kurs grafiki to możesz dużo dostawać za zrobienie jakiegoś loga itp.

Programowanie - możesz zaprogramować jakiś program na którym dużo zarobisz.

Strony www - też opłacalne, możesz dostać nawet 50$ za jedno pobranie szablonu który zrobisz.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Właście to wypisałem wszystkie które mnie zainteresowały (czyli te 3) i teraz pytanie które mi się po prostu przyda w przyszłości. Zastanawiam się nad tworzeniem stron WWW (js, php).

Opublikowano

Ja na twoim miejscu wybrałbym to WWW.

Tak jak napisałem wyżej, możesz za szablon dostać dużo kasy.

Np. taki skin jak ma mpc kosztuje 30$, a korzysta z niego mnóstwo stron.

Powiedzmy że każdego dnia jedna osoba kupuje twój szablon za 30$, to w miesiąc zarobisz 3000 tysiące złotych + jeszcze dochody z innych rzeczy.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...