Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Towarzystwa do gry [ANUHART]

Dagoon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszkuje koleżanki do wspólnej i spedzania miło czasu gry na serwerze anuhart od 55 lvl i zeby posiała ts3 ja gram templar 60 lvl elyosi

Opublikowano

Koleżanki hahaha! Jaki desperat!! ;P

Po pierwsze źle szukasz, tutaj nie ma dziewczyn.

Po drugie żadna normalna dziewczyna i tak by się nie zgłosiła, bo wyszłaby właśnie na desperatke.

Po trzecie lubię grzyby.

Opublikowano

a czy ja czubku szukam dzewczny po druge wole pogadać z dzewczyną niż z bez mózgim yeti jak ty a po trzecie na tym avatrku widać ze chyba przesadziłeś z tymi grzybami

Opublikowano

Ohohho jaki bulwers ;P taaak teraz mnie pociśnij! ale mnie to zabolało! Omg idę zamknąć się w szafie! I jak lepiej ci? Aaa za avatar, to dziękuje <3

A tak na serio, nie spinaj się tak, bo to tylko internet :P widzę, ze jesteś dość wrażliwy na opinie/krytykę, spokojnie, ja tam nic do ciebie nie mam, to tak w żartach było. Jak już pewnie zauważyłeś ze mnie jest niezły dowcipniś ;> aaa wracając do tematu: jeśli grasz w asmo, to mogę cię wykręcić w nasze towarzystwo, w którym kilka fajnych dziewczyn jest ;)

Opublikowano

Obecnie Crusaders of Rose (lvl 50), potem do eHarmony przejdę <3 czyli najlepszego legionu na Asmodiańskim Anuharcie. Jak byś chciał stronę zmienić, to polecam, po tej stronie jest mniej dzieciarni i ogólnie są lepsi ludzie i legiony, wszystko bardziej ogarnięte i dziewczyn sporo ;P. A o lvl to nie problem jak masz gp, ja 50 w 2 tygodnie no lifienia wbiłem (drugi char, SM mi na 50 zbrzydl) i polecam wiecej nie spamować w temacie, lepiej na priv, i tak zaraz modek temat zamknie, bo spam.

Opublikowano

e tam niech zamyka ja już za duzo czasu włożyłem w moja postaci i ap medali kahrunów mam 3 zeczy za ap 4 się zbiera po za tym moi bracia tu graja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...