Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno GIFT CODE minecraft

kaju0019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów!
Nie posiadam konta w banku a chciałbym zakupić gift code-a a chciałbym kupić prosto z minecraft.net bo jak wiadomo pełno dzisiaj oszustów (np. na znanym serwisie aukcyjnym wesoly.gif) Tak więc jaką metodę płatności wybrać?
No ostatecznie mógłbym pójść do banku i tam przelać te 80 coś zł.
Z góry thx za pomoc! krzywy.gif

Jeszcze jedno:

A jak działa to ja se dam np. przez przelewy 24 klikne other banks wybiore opcje ING Bank Śląski wpisze tam to first i second name no i e-mail i to zatwierdze, to co sie dalej dzieje? Na e-mail przychodzą dane do przelewu czy jak bo mógłbym sobie wydrukować druczek i wio do ing bo obok sql jest to sie skoczyoczko.gif

while($success!=true) {

try();

}

Opublikowano

Wiesz z minecraft.net jak ostatnio byłem to były płatności kartą kredytową. Jak wpiszesz imię i nazwisko to przenosi Cię na stronę banku, gdzie się logujesz i automat wypełnia Ci dane do przelewu a Ty tylko potwierdziasz (Kod SMS).

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Na Allegro nie zawsze są oszustwa ;) Jeśli dają gwarancje to można zaufać ;) Też kiedyś kupiłem na allegro GiftCode'a i mam do dzisiaj ;)

Opublikowano

Ja jednak wolę kupić ;)

jak już to na minecraft.net ale to zagraniczna strona i są co jakiś czas problemy :(.

albo zaufana oferta(po innych nie patrz tu masz gwarancje oceń tą oferte pogadaj z sprzedawcą na pewno ci wytłumaczy.):

http://allegro.pl/mi...3220011716.html

GG: 45211895

1. Posiadać numer zamówienia z oficjalnej strony.

2. Mieć nieograniczony termin ważność.

3. Jego cena powinna wynosić w granicach 100 zł.

Ten spełnia te wnioski.

Opublikowano

Zapraszam do zajrzenia na moją mapę Sprint Parkour (link do tematu w sygnaturze).

Hamska reklama ^_^

Ja polecam poprosić mamę/tatę o założenie konta (można od 13 lat) , wpłacić coś sobie i git :D. Można też pójść do żabki i tam zapłacić (dokładnie nie wiem, nie robię zakupów w żabce :P)

Pomogłem? Nie zapomnij dać plusa plus.png i oznaczyć jako najlepsza odpowiedź

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...