Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WF] Zwolnienie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Mam problem, gdyż mam zdiagnozowaną pewną chorobę oczu, mam zwolnienie z wfu na cały rok. Ale jak widzę jak moi koledzy grają w nogę, to normalnie nogi same mi biegają. Na przykład dzisiaj kolega zwalniał się w trakcie wfu, to wbiłem na boisko i grałem. No ale pani wfeistka to zauważyła i zaczęło się że co ja wyprawiam, ze już mam schodzić z boiska i siedzieć na dupie. Ale ja tak nie umiem xD

Jest jakaś szansa na unieważnienie zwolnienia? :D

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

Co ty chcesz mieć opierdziel od lekarza ? nie ma szans chyba że lekarz ci da ...

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Oj, niestety masz małe szanse. Jedynie po znajomości mógłbyś unieważnić zwolnienie, ale to może z kolei być niebezpieczne dla Twojego zdrowia.

Opublikowano

E tam, to nie aż tak poważne ;) Rodziców mam lekarzy i oni mówią że w sumie mógłbym ćwiczyć na wfie

Opublikowano

Choroba oczu i zwolnienie z wf-u? to po co ty chodzisz do szkoły chłopie? To że sobie troche pokopiesz ma zagrażać twoim oczom?

xxxxxxx

Opublikowano

@sorden

No też tak uważam. Sam nawet jak robią coś innego a wfistka nie patrzy to biegam sobie po sali/orliku

Opublikowano

Ja wchodze do lekarze mówie ze chce zwolnienie i mam.

Nie cwicze bo wfy w skzole to porazka i patologia jedynie musilbym tylko ubranie wrzucac do auta.

Wole jak i tobie polecam posiedziec w spokoju te 45min i swoja sprawnoscia zajmowac sie po szkole.

Opublikowano

Raczy, ogólnie to soczewki nosze aby cokolwiek coś zobaczyć. Bez soczewek niczego już nie rozpoznaje z metra (oprócz kształtów, ale twarzy czy coś nie rozpoznam).

Opublikowano

Proś rodziców o unieważnienie zwolenia i będziesz normalnie mógł ćwiczyć, to zbytnio jakoś twojemu życiu nie zagraża.

Opublikowano

Coś z oczami i zwolnienie z WF'u? Ja jebie. Też mam zwolnienie z WF'u do końca roku, tyle że mój nauczyciel jest w miarę spoko, więc pozwala mi czasami pograć. Myślę że albo powinieneś porozmawiać z nauczycielem (wszystko da się załatwić), lub poprosić aby rodzice unieważnili to zwolnienie. Ale uważaj, żeby to Ci się na zdrowiu nie odbiło.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Masz fajnie, mi się ćwiczyć nie chce :( Raczej bez szans, spróbuj powiedzieć, że się dobrze czujesz lub przynieś karteczkę od rodziców że możesz ćwiczyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...