Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FlasHacking

abc1234567890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to robię tak:

1. Włączam grę

2.Włączam Flashacking

3.Klikam Load a następnie wybieram Let's fish

4. Import

5. Wybieram proces plugin-container.exe dla Firefox

6.Attach, Continue, Enable.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Być może masz uruchomione jeszcze jakieś inne karty? Wtedy to nie będzie działało.

I jeśli chcesz włączyć program w trakcie łowienia, to przed wciśnieciem "Enable" odśwież stronę.

Opublikowano

Prace konserwacyjne trwały, już działa.

Chciałem założyć konto le jak wchodze na tę stronę to wyskakuje mi jakiś error pomocy..

Opublikowano

Być może masz uruchomione jeszcze jakieś inne karty? Wtedy to nie będzie działało.

I jeśli chcesz włączyć program w trakcie łowienia, to przed wciśnieciem "Enable" odśwież stronę.

dziao ! :D

odpaliłem przez firefoxa i ten 2 proces w tym modzie ^^ dzięki chłopcy, super sprawa

;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ok sciagnalem zrobilem wszystko jak trzeba (przynajmniej tak mi sie wydaje) i tak po wcisnieciu "enabled" wg programu bot zadzialal.. teraz kwestia co on potrafi? bo u mnie trzeba wcisnac "Zarzuc" i pozniej "ciagnij" wtedy bez trzymania paska wylawia ryby w sekunde. Czy takie jest dzialanie tego bota czy potrafi np sam lowic bez mojej ingerencji (zebym np mogl sobie wyjsc z pokoju :)

Opublikowano

hahaha pare dni botowania po 2h dziennie i .... "WIEMY, ZE UZYWASZ BOTA. NIE MOZESZ BRAC UDZIALU W RANKINGU, MISTROSZTWACH, TURNIEJACH I POJEDYNKACH, CHYBA ZE ZRESETUJESZ KONTO"

Opublikowano

@up

Jakbys kupil jakies banknoty, nie sprawdzaliby ciebie.

Ja osobiscie kupilem paredziesiat sztuk, i nikt sie nie czepnal ;p

Ja kupiłem banknoty i następnego dnia dostałem taką wiadomość jak Kretkou ;)

Opublikowano

Mam problem, ponieważ nie otrzymałem e-maila potwierdzającego przy ząłożeniu konta na tej stronie, a jest to wmagade przy włączaniu tego bota. Proszę o pomoc.

1377774857-U369478.png
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...